Mi lesz a riválisok (csábítás földjén, soy tu duena) sorozat vége?
Figyelt kérdés
részletesen2012. dec. 26. 18:21
1/10 anonim válasza:
Valentina előkerül,Ivana megakarja őt folytani a saját szobájában amikor valentina még nagyon beteg de az anyja és hose migel észreveszik,valentina elmondja nekik,hogy Ivana őlte meg Benitát,Elkezdik Ivanát keresni a rendőrök Oscar Ampudia meggyilkolása miatt de beszalad a csűrbe és felköti magát amire betörik hose mige,alonso és a rendőr az ajtót addigra Ivana halott erre Valentina és a nagynénje vissza mennek Mexicóba,hogy túl tudják tenni Ivana halálán magukat,pár hét múlva vissza jönnek és Hose migel anyja megkeresi őket a cascabelesi házban ahol őszinte részvétet kíván Valentinának és a nagynénjének utána kifizeti Valentinának a tartozását és áldását adja rá és hose migelre erre valentina megöleli jah és még elmondja Leonor,hogy ő volt Rosendó egykori szeretője ahonnan született Hose migel.Utána Valentina és Hose migel találkoznak a temetőbe ahol megbeszélték Valentina oda fut Hose migelhez megölelik egymást és Hose migel megkéri Valentina kezét utána azt mutatja,hogy a két pap veszekszik,hogy kiadja össze őket és abban maradnak,hogy mind a 2-en eljön az esküvő,ahol Valentina énekel Hose Migelnek erre ő elkezd kicsit sírni:) Utána Megcsókolják egymást és amikor jön újra az,hogy elkezdenek játszani a hegedűsök az esküvőn megjelenik Rosendo nagy szakállal és megégett arcall és kézzel és leakarja lőni Valentinát de Hose Migel elé ugrik de Alonso el akarja Rosendótól venni a pisztolyt utána 2-őt lőnnek a levegőbe a templomba nagy ilyedség van utána Hose migel elveszi Rosendótól a fegyvert és a rendőrök el viszik Rosendót utána minden megy tovább az esküvőn utána Hose Migel elviszi Valentinát a kis házba ott szeretkeznek egyet és születik egy ikerbabájuk egy kislány akinek a neve:Cecília-Benita és egy kisfiú akinek a neve:Hose Federico:) És Gaby Hose migel legjobb barátja lesznek a kersztszülők utána elmondja Leonor és Valentina nagynénje,hogy örülnek,hogy megszületett az unokájuk utána pedig Hose migel és Valentina ülnek a kis házná(ahol laknak mostmár) És H.Migel fogja a kezében a kislányát Valentina a kisfiát és mondja Valentina a gyerekeinek,hogy évekkel ezelőtt itt született meg egy szép szerelmi történet és erre H.Migel mondja,hogy igaza van anyátoknak és álmaim nőjéből életem nője lett:) És megcsókolják egymást:) és Vége :D
2/10 anonim válasza:
persze ha van még kérdésed írj nyugodtan:)
3/10 anonim válasza:
Ez tényleg így lesz vagy csak te találtad ki?
4/10 anonim válasza:
Nézd meg a neten ha nem hiszed el-.-"
6/10 anonim válasza:
És Ivana miért öli meg Benitát?
Isabel hogy szabadul ki?
7/10 A kérdező kommentje:
arra én is kiváncsi vagyok de szerintem hamarosan kiderül :)
2013. máj. 14. 19:58
8/10 anonim válasza:
ird be a google-be Riválisok Holdpont és igy minden héten tudod mi lesz benne :D
9/10 anonim válasza:
és mi lett alonsoval? lemaradtam a végéről itt pedig nem írnak rola h vele mi lesz
10/10 anonim válasza:
Semmi. Ott volt az esküvőn a fiával. Volt egy kis szerepe amikor Rosendó a templomban balhézott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!