Mi lesz a vége az "Amikor megállt a Föld"nek?
Figyelt kérdés
Egyik nap elkezdtem nézni, de késő este volt, és nem bírtam. Naggyából addig láttam, amíg a robot elkezdi pusztítani a Földet. Tehát az utólsó 15-20 percre lennék kíváncsi. Előre is köszönöm :)2013. máj. 13. 15:58
1/2 anonim válasza:
Abból a robotból ilyen apró bogarak lesznek, amik mindent felesznek, ami az útjukba kerül. Az ufó hapsi úgy látja, hogy az emberiség mégis képes lenne megváltozni. Ahhoz a nagy gömbhöz siet, megérinti és a bogarak meghalnak. Az emberiség kap még egy esélyt a változásra. Ennyi igazából
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, igazából a bogarakat még láttam. :) De én azt hittem, hogy majd az ufo pasas meg a nő összejön. Az ilyeneknek mindig az a vége. De tényleg nagyon köszönöm :)))))
2013. máj. 13. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!