Icarly- IGoodBye vége van vagy csak szünet?
Figyelt kérdés
Már megnéztem és nem tudom eldönteni azt, hogy vége vagy csak szünet, mivel a műsorban azt mondák, hogy csak szünet, de a reklámban az volt, hogy búcsú rész!2013. ápr. 28. 22:41
2/12 A kérdező kommentje:
De annyira jó műsor volt! :(
2013. ápr. 29. 14:04
3/12 anonim válasza:
Hát sajnos vége!!! :(
de ha nagyon érdekel a téma akkor olvasd el ezt a cikket!: [link]
4/12 A kérdező kommentje:
Elolvastam.. Köszi! Valaki tudja hogy miért van vége??
2013. ápr. 30. 18:24
5/12 anonim válasza:
Mert a rendező Dan Sneider úgy gondolta hogy a csúcson kell abbahagyni a sorozatot!! de am sztem készíthettek volna még 1-2 évadot!!! :(
6/12 A kérdező kommentje:
Szerintem is! :(
2013. máj. 1. 10:49
7/12 anitácska106 válasza:
Én meg úgy tudom hogy azért lett vége mert Carly elutazott az apukájához és nélküle meg nem lehet iCarly!!:((
8/12 anonim válasza:
Az a sorozatban lett úgy vége az igazi életbeli ok amiért a rendező nem akarta folytatni!!!
9/12 anonim válasza:
hol lehet megnezni neten magyarul?
10/12 anonim válasza:
Indavideó-n vagy putlucker-en meglehet valamelyiken megnéztem nem tom már melyiken, de aszem az indán. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!