Másnak nem volt olyan érzése a suli végén, hogy hiányzik neki? Mert nekem az van. Nem tudom, hogy örüljek-e vagy sem.
Most lesz vége a középsulinak, és komolyan valahogy sajnálom.
Eddig alig vártam a végét, hogy legyen már vége.
Most meg hogy vége lesz, mindjárt érettségi, már hiányzik. :(
Valahogy most van az, hogy minden osztálytársam imserem valamennyire, a suliból is nagyon sok mindenkit ismerek, megyek a folyosón, és köszöngetnek oda minden honnan.
A tanárokat is megszoktam már.
És valahogy a többi osztálytársamon is érződik, hogy mindig nyavalyogtak, hogy legyen már vége, most meg olyan siralmas csönd van.
Most olyan furán érzem magam- Örülnöm kéne, hogy vége lesz, mert ezt vártam 4 évig, de most meg nem az öröm van bennem, hanem olyan fura érzés.
Más is volt ezzel így? Hogy várta a végét a sulinak, utána meg fura volt, hogy tényleg vége, és többé nem látja az osztálytársait, meg a tanárait?
Annál jobban semminek sem örültem, hogy végre eljöhetek onnan. Nem volt valami jó társaság, csupán néhány barátom volt, akik hiányoznak, de velük tartom a kapcsolatot, illetve az osztályfőnököm. Rühelltem bemenni minden egyes nap. Most viszont, hogy "szintet léptem", és egyetemista lettem, sokkal jobban érzem magam, jobb a kedvem, szívesen megyek oda. Egyáltalán nem hiányzik a középiskola.
19/F
A legtöbben hiányolják, mert vége, utána megy bele az ember a nagy ismeretlenbe. De hamar megszokod :)
Nekem egyetem után volt inkább durva, mert gimi után tudtam, hogy megyek egyetemre, azt is, hogy hova, de egyetem után fogalmam sem volt, hol fogok dolgozni.
De!
Máma volt nálunk gyerek nap
És versenyzett a hetedik - nyolcadik
Mindig a nyolcadiknak szurkoltam
Karaoke-tunk is
És az összes nyolcadik kiment
Hogy:
"Valahol messze délem
Örökös nap sütésben"
Akkor annyira éreztem hogy úgy fog hiányozni mindenki
A Dália a Szonja a Katika a Linda a Fanni meg mindenki
Úgyhogy a válasz de!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!