Nektek mi a kedvenc videójátékotok?
Figyelt kérdés
Tudom hogy most kapásból rengeteget fel bírnátok sorolni,de mi az ami a legjobban megmaradt bennetek?
Melyik volt a legjobb hangulata,melyik adta a legteljesebb élményt?
2016. márc. 20. 02:11
1/6 anonim válasza:
Drakan - Order of the Flame - a maga korában, de még ma is elnosztalgiázgatok vele.
5/6 Tóvizi László válasza:
Hitman Blood Money
Hitman sorozat
6/6 anonim válasza:
GTA San Andreas az örök kedvenc nálam. De nagyon szeretem a Day of the Tentacle, Diablo, Doom, StarCraft játékokat is. Ebből is láthatod, hogy én leginkább a régi játékokat kedvelem. :)
A már említett Tekken 6-ot is nagyon szerettem gyerekkoromban, illetve a NFS sorozat korábbi tagjait, illetve GTA Vice City Stories, GTA Liberty City Stories.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!