Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kedvenc japán filmetek?

Kedvenc japán filmetek?

Figyelt kérdés
Indokolni is lehet nyugodtan:D
2016. márc. 6. 17:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Harakiri

Indokolni nincs most időm, de biztos, hogy találsz róla kritikákat, ha érdekel.

2016. márc. 6. 19:33
 2/4 anonim ***** válasza:

A vihar kapujában, mert emberien esendőek a karakterei.

De kb. 10 japán filmet ha láttam, szóval nem nagy a merítés.

2016. márc. 6. 20:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Én se tudok sokból választani, de a Gojira. Mert mindig is érdekeltek a régimódi szörnyes filmek, amiknek az eredeti King Kong és ez a királyai. Vérkomoly, érzelmes, roskadozik a társadalmi szimbolikától, és nagyon érdekel a kétkezi munka és a művészi kreativitás, amivel szűkös keretek közt legyártották.
2016. márc. 6. 21:36
 4/4 anonim válasza:

Szuperexpressz : Szerintem jobban sikerült mint az amerikai remake (Féktelenül), mert "bűnözök" is emberként vannak beállítva.

Ádáz Hajsza : Már maga az ötlet tetszik, hogy a japán korrupció is megjelenik a filmben amit aztán nem sok helyen lehet látni. Na meg Takakura Ken a főszereplő ő pedig garancia a jó filmre. :D

2016. júl. 5. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!