Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit csináljak ha folyton a...

Mit csináljak ha folyton a kedvenc filmemet akarom nézni?

Figyelt kérdés

Ne nézzetek hülyének! Elindult az RTL Klubon az Isten áldjon Esperanza című sorozat. folyton nézem, egy részt kb- 7x-8x újranézek interneten. és még azokat is megnézem amiket még nem is adtak, amik még spanyolul vannak. jó, igazából 3 részt néztem meg de akkor is. meg Lali Esposito (Esperanza)-ról és Mariano Martinez (Tomas atya)-ról is néztem egy csomó dolgot, pl. hogy a való életben is együtt vannak.

Nagyon tetszik ez a sorozat, és függő lettem. Mivel most itthon vagyok, már 3 napja azt néztem.

Mit csináljak hogy kevésbé érdekeljen?

2016. márc. 14. 18:30
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Jah igen. csak normális kommenteket kérek!!!!!
2016. márc. 14. 18:40
 2/27 anonim válasza:
46%
Béna vagy!
2016. márc. 14. 18:41
 3/27 anonim ***** válasza:
61%
Valami normális filmet néznél inkább! Ezek a sorozatok nem mások, mint egy nagy rakás szar,amit kis adagokban tolnak a nézők orra elé.
2016. márc. 14. 18:46
 4/27 anonim válasza:
Igen ezzel csak az idődet pazarolod!! Menj sportolni stb. Xboxozzá XD
2016. márc. 14. 18:49
 5/27 A kérdező kommentje:
És nem kell elítélni a másikat azért, mert más az izlése filmekkel és sorozatokkal kapcsolatokban.
2016. márc. 14. 18:55
 6/27 anonim ***** válasza:
0%
Én nem itéllek el, csak leírtam a véleményem a sorozatokról.
2016. márc. 14. 19:34
 7/27 csigusz27 ***** válasza:
0%

1.Ha nem bírod a kritikát akkor minek írtad ki a kérdést

2.Senkit nem érdekel,hogy mit és hányszor nézel meg, ha nem akarod nézni akkor ne nézd.

2016. márc. 14. 19:35
 8/27 anonim ***** válasza:
65%

Rajongsz érte, ennyi. Van ilyen. :)

Ameddig ez nem megy más dolgok kárára, addig semmi baj nincs vele. :)

2016. márc. 14. 22:17
 9/27 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő. végre egy normális ember aki nem kritizál. köszönöm!
2016. márc. 15. 12:03
 10/27 anonim ***** válasza:
En is így voltam vele az elején, de megnéztem egy részt a walking deadbol es áttértem arra! Teljesen normális, majd beleunsz hidd el! Nekem nincs idom nézni a walking dead mellett meg 3ra se erek haza nagyon ugyhogy inkább elhanyagoltam! A többivel meg ne foglalkozz! Puszi!
2016. márc. 19. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!