Mit csináljak ha folyton a kedvenc filmemet akarom nézni?
Figyelt kérdés
Ne nézzetek hülyének! Elindult az RTL Klubon az Isten áldjon Esperanza című sorozat. folyton nézem, egy részt kb- 7x-8x újranézek interneten. és még azokat is megnézem amiket még nem is adtak, amik még spanyolul vannak. jó, igazából 3 részt néztem meg de akkor is. meg Lali Esposito (Esperanza)-ról és Mariano Martinez (Tomas atya)-ról is néztem egy csomó dolgot, pl. hogy a való életben is együtt vannak.
Nagyon tetszik ez a sorozat, és függő lettem. Mivel most itthon vagyok, már 3 napja azt néztem.
Mit csináljak hogy kevésbé érdekeljen?
2016. márc. 14. 18:30
11/27 A kérdező kommentje:
köszi!!! :) :*
2016. márc. 19. 20:29
12/27 anonim válasza:
Nah hogy alsz mar vele, ha szabad kérdezni!?? ammugy utolsó vagyok!
13/27 A kérdező kommentje:
Hát nagyon imádom, 1 részt sem hagyok ki. Néha utánanézek a tartalomnak, és egy két még nem leadott résznek. A legjobb sorozat!!! :)
2016. ápr. 14. 21:43
14/27 anonim válasza:
nincs ezzel gond,én is nagyon szeretem :)
egyébként én mindig így vagyok, ha találok egy új kedvenc sorozatot magamnak. ilyenkor egy részt többször is megnézek xd majd idővel megunod :)
15/27 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2016. ápr. 29. 14:01
16/27 anonim válasza:
Lehet ,hogy későn írok ,de gondoltam én is leírom a véleményem. Én majdnem az eleje óta nézem és mostanra én is függő lettem . Volt egy másik sori aminek sajnos mostanra már vége. Az is szintén Argentín volt. Nagyon szerettem mindig előrenéztem spanyolul a részeket + néha este az ágyban is azt néztem a laptopról magyarul. Imádtam egy részt sem hagytam ki belőle a szobám tele van poszterekkel és az összes dalukat tudom. A finálén és a búcsúzós külön részén elsírtam magam. Azóta is követem az életüket az összes szereplőnek .:) Az Isten Áldjon Esperanza sorozatot is majdnem annyira szeretem mint azt . Mondjuk a két sori közt óriási a különbség .
17/27 anonim válasza:
Én us fuggoje vagyok az isten áldjon esperanzanak! En is elore nézem spanyolul es mar kb tom az egesz sztorit mert a youtube-on 3 perces videókat nézek es mar tom az osszes tortenest kb. Es nincs ezzel semmi baj amig nincs suli. Mert meg eleg sokaig fog menni a sorozat es ha tovabbra is igy fog menni, akk a suliból haza is ezt fogod nézni es tanulni sem fogsz tudni. De én sem itellek el mert velem is ez van. Am ez Elvileg azert van pszichológiailag mert belekepzeled magad esperanza életébe es vágysz egy szerelmi kapcsolatra... Am én 14/L vok es te?
18/27 A kérdező kommentje:
Köszii. Én is 14/L
2016. júl. 11. 08:44
19/27 anonim válasza:
Isten b...on Esperanza! De úgy,ahogy bír!:) Ehhez mit szóltok ? :)
20/27 anonim válasza:
Most mindenkit magadraharagitasz! :DD ejnye... Élvezed gondolom:D szeretem a sorozatot, de ez a válasz halali..annyira, hogy szerintem ne nagyon hunyd le a szemed éjszaka a sok Esperanza mia rajongó (en is) megeszünk álmodban :D de mivel ez egy vallásos sorozat..a megbocsajtunk :D nah joh bocs mindenki nagyon fáradt vagyok.. :D lefarasztott, hogy a legjobb résznél a majdnem csokjelenetnel fejeztek be a részt.. :DD Isten áldjon kedves kérdező! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!