Mit csináljak ha folyton a kedvenc filmemet akarom nézni?
Figyelt kérdés
Ne nézzetek hülyének! Elindult az RTL Klubon az Isten áldjon Esperanza című sorozat. folyton nézem, egy részt kb- 7x-8x újranézek interneten. és még azokat is megnézem amiket még nem is adtak, amik még spanyolul vannak. jó, igazából 3 részt néztem meg de akkor is. meg Lali Esposito (Esperanza)-ról és Mariano Martinez (Tomas atya)-ról is néztem egy csomó dolgot, pl. hogy a való életben is együtt vannak.
Nagyon tetszik ez a sorozat, és függő lettem. Mivel most itthon vagyok, már 3 napja azt néztem.
Mit csináljak hogy kevésbé érdekeljen?
2016. márc. 14. 18:30
21/27 A kérdező kommentje:
Engem is kiakasztott hogy vége lett ott. És utananeztem es nem lesz csok
2016. júl. 12. 11:07
22/27 anonim válasza:
Hűha! Nem lesz csók! Azt a mindenit! Most mi lesz? Majd a 8265123. résznél biztosan lesz, csak várnotok kell! Biztos lesz annyi része, az ilyen alacsony költségvetésű semmire se való sorozatok epizódjait hamar összedobják. Színészi tehetség se nagyon kell hozzá, sírni kell egy kicsit, meg szerelmesen nyáladzani, aztán kész is. :)
23/27 A kérdező kommentje:
Utolsó. Miért te milyen filmeket szoktál nézni? Jurasic park?? Vagy mi a fenét?
Nem mindegy hogy kinek milyen sorozat tetszik? Nekem ez tetszik. És ha nem tetszik akkor el lehet menni
2016. júl. 12. 11:36
24/27 anonim válasza:
Nem tetszik, egyik ilyen szerelmes sorozat sem tetszik, az unokatesóm is nézte régen az ilyeneket, már amikor tudta tőlem, mindig beszéltem közben, szidtam a sorozatait :) Elmegyek majd nem sokára, mert dolgom van, de majd írok még választ ehhez a kérdéshez, ne aggódj! :)
25/27 A kérdező kommentje:
Hát ha nem szereted a sorit akkor miért vagy itt? Ki hívott? Senki nem kivancsi rad nem veszed eszre?
2016. júl. 12. 12:18
26/27 anonim válasza:
Azt hittem, hogy majd a fárasztó szarkazmusom elüldözni...tévedtem :D en, mint sorozatbuz| Breaking bad, walking dead nel is jobban bejön ez a sorozat, pedig azok aztan hatalmas sorozatok...mint mar mondtam a kérdés alatt sorozatokkal akarom elfelejteni a sorozatokat...de ezt nem sikerült...néha talan tényleg gyerekes a sorozat, a tré fordítás miatt...meg néha amugy is, de ez van...
27/27 anonim válasza:
Te jó ég...de örülök, hogy ennyi ember szereti :D Azthittem hogy ezt csak a nagyon idős korosztály nézi...és én a 14 évemmel xd És pont most dontottem el h újrakezdem nézni mert azóta úgy érzem más sororzatokkal csak az időm pocsékolom mert ugysem lehet ilyen jó...te jó ég azthittem egyedül vagyok mo-on aki eeeennnnnyyyyyiiiireeee szereti...mikor annóó lemaradtam egy részről akkor este az rtlmoston ujranéztem...+mikor mar egnezetem az aznapit, párhuzamosan elkezdtem elölről xd...úgy érzem mikor még ment az volt életem egyik legjobb szakasza xd egyszerűen feldobta napomat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!