Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Pretty little liars 6x20? SPOILER

Pretty little liars 6x20? SPOILER

Figyelt kérdés
Szerintetek Cece tudta, hogy Mary Drake az anyja?

2016. márc. 18. 10:08
 1/9 anonim válasza:
100%
Sziaaa ma neztem en is.Szerintem nem tudta,mert o teljesen abban a tudatban vot hogy Allie es Jason a testvere.Szerintem nem is sejthette.
2016. márc. 18. 17:53
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Nekem gyanús, mert emlékszem egyszer Cece használt egy álnevet: Cece Drake. Szóval lehetséges.
2016. márc. 19. 10:02
 3/9 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondoltam, hogy nem tudta, de az álnév engem is bekavart.
2016. márc. 19. 19:38
 4/9 anonim ***** válasza:
A CeCe Drake név miatt (amit nem csak egyszer használt :D) én azt mondanám, biztos, hogy tudta.
2016. márc. 20. 15:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Engem az a rész kavart be, amikor mondta spencer, hogy lehet, hogy nem is Cece rejtette oda a dokumentumot, hanem Mary
2016. márc. 20. 19:34
 6/9 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem nem, különben nem foglalkozott volna annyira Alisonékkal meg szerintem Jessicaék azért nem mondták meg neki hogy az anyja őrült, hogy nyugodt gyerekkora legyen. A Drake álnév viszont tényleg elég gyanús, bár szerintem meglesz magyarázva.
2016. márc. 21. 15:06
 7/9 anonim válasza:
100%
De, ha tudta, hogy Mary az anyja akkor miért ragaszkodott annyira Aliékhez? Oké, persze örökbe fogadták meg minden, de akkor is kicsit fura... Pedig az álnév tényleg arra utal, hogy tudott Maryről. Én azon is gondolkoztam, hogy mi van, ha csak a létezéséről tudott, de arról nem, hogy ő az anyja.
2016. márc. 29. 13:21
 8/9 anonim válasza:
100%
szerintem tudta, mert ahogy előttem is írták, a Cece Drake nevet használta végig, és ez szerintem nem lehet véletlen.
2016. márc. 29. 20:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Volt vmi nagynenijuk, nem lehet, h o volt az? Elvileg meghalt, de ebben a sorozatban semmi sem lehet teljesen biztos:D
2016. jún. 29. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!