Miért baj a spoiler?
Ez most olyan kérdés volt, mint hogy miért nem jó a spenót?
Dehogynem jó.
Nekem.
Imádom, megenném minden nap. Ha te nem szereted, nem kell megenni, de nem is nyomom le a torkodon.
A spoiler azért nehezebb eset, mert a spenótot marha nehéz képernyőn keresztül a szádba tuszkolni akaratod ellenére, csak azért büntetésül, mert egy random macskás videó kommentjeit olvastad.
Ellenben mikor hasonló szituációban belefutottam egy fontos történetcsavarba az új Star Wars filmmel kapcsolatban aznap, mikor lefoglaltam következő hétre a mozijegyeket, kicsit rosszul esett.
Egy ismerősöm a könyveket a végéről kezdni, hogy annak tudatában olvassa el aztán, hogy ismeri a végkifejletet.
Én ettől heveny csalánkiütést kapnék, ám ő tiszteletben tartja az én szokásaimat, és sem könyvről, sem mozgóképről nem árul el előre semmit, hiszen tudja, hogy nekem nagy mértékben rontaná az élményt.
Neked meg nem. Halleluja. Tessék olvasgatni, rajongói oldalakra járni, egymás között minden pici részletet előre kibeszélni, mert ugye nem csak te szereted, hanem rengetegen még rajtad kívül, és ez tök jó.
De mindennek megvan a maga fóruma, és egy spoilermentes övezetben bizony én is háborogni fogok, ha lelőnek egy poént. Viszont spenótot hozhattok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!