SPOILER! The Flash második évad? SPOILER!
AKI MEG NEM LATTA EDDIG AZ OSSZES FLASHT AMI KIJOTT AZ EZT NE OLVASSA MERT SSSPPPOOOOIIIILLLEEEEERRR!!
Na te ki idejutottal remelem láttad eddig. Ha filoztal a Flash szövevényes szálain akk szeretnem ha elmindanad h mi a te saját megoldasod a sok csavarra a sorozatban. A Jay-Zoom részre értve. Es véleményt kernek az enyémre.
Az én kis teoriam a következő: Tömören: Zoom mint Kiderült az Jay. Valószínűleg (sztem) a vasmaszkos is Jay. Bar ez meg penge élén táncol mert ügye lekopogta h J.A.Y. es nem arra a Jayra mondta akit ismerünk akk vagy Zoomra utalt vagy önmagára. Mivel a szeme az utobbi resz vegen hasonlított Jayére sztem o az a Föld -1-ről! Zoom meg a Föld-2-es Jay. Na es az a Jay aki meghalt, velenyem szerint egy olyan Jay mint amilyen az első evados Dr. Harrison Wells. Hamis. Nem az igazi. Valaki belebújt a bőrébe. Ez az én ötletem. Vélemény? Es mi a tied?:)))
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!