Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » SPOILER! The Flash második...

SPOILER! The Flash második évad? SPOILER!

Figyelt kérdés

AKI MEG NEM LATTA EDDIG AZ OSSZES FLASHT AMI KIJOTT AZ EZT NE OLVASSA MERT SSSPPPOOOOIIIILLLEEEEERRR!!

Na te ki idejutottal remelem láttad eddig. Ha filoztal a Flash szövevényes szálain akk szeretnem ha elmindanad h mi a te saját megoldasod a sok csavarra a sorozatban. A Jay-Zoom részre értve. Es véleményt kernek az enyémre.

Az én kis teoriam a következő: Tömören: Zoom mint Kiderült az Jay. Valószínűleg (sztem) a vasmaszkos is Jay. Bar ez meg penge élén táncol mert ügye lekopogta h J.A.Y. es nem arra a Jayra mondta akit ismerünk akk vagy Zoomra utalt vagy önmagára. Mivel a szeme az utobbi resz vegen hasonlított Jayére sztem o az a Föld -1-ről! Zoom meg a Föld-2-es Jay. Na es az a Jay aki meghalt, velenyem szerint egy olyan Jay mint amilyen az első evados Dr. Harrison Wells. Hamis. Nem az igazi. Valaki belebújt a bőrébe. Ez az én ötletem. Vélemény? Es mi a tied?:)))

2016. febr. 28. 21:10
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!