Mi a véleményetek A fiú (the Boy) cimű horror filmről? SPOILER-lent
A levélben vmi olyat irtak (amennyit eltudtam olvasni), hogy "most már a lány a tiéd"...Szoval én ezt a szülői öngyilkosságot ugy fogtam fel, h Brahms terrorizálta a szüleit mert pszichopata volt már kiskora ota. Aki megölt egy lányt, ezért okozta a tüzet, h megrendezze saját halálát, de közben a szülei mindenről tudtak, csak védték őt az igazságszolgaltatás elől.
A baba pedig csali volt, hogy vmi indokkal dadust csaljanak oda, aki majd tetszeni fog Brahms-nak.
Bár, az értelmét nem értem, h hogyan képzelték a szülők, h majd összejön a fiuk vkivel és akkor nekik már nem lesz gondjuk vele és a páros boldogan él majd..mert a film végén erős utalás volt rá, h Brahms többet akart Grétátol :P
Már várom én is, h kijöjjön DVD-n, mert a fele filmet nem látni :/
SPOILER
Brahms rakja össze ugyanaz a kardigán van rajta látszik, de hogy hogy élte túl az passz
nekem tetszett a film egyébként klisés de a végén a csavar jó és onnantól érdekesebb.
SPOILER
egyébként a magyar szinkron borzalmas. Angolul sokkal jobb, gyerek hangja is van, de a végén amikor felbukkan már mélyebb és úgy sokkal ütősebb mint azzal az elcseszett magyar szinkronhanggal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!