Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » 2 kerdesem lenne a Ki vagy...

2 kerdesem lenne a Ki vagy doki cimu sorozattal kapcsolatban bovebben lent?

Figyelt kérdés

1 Miert van enyi ellentmondas a srozat elejetol a vegeig pl az elejen marmint nem a klaszikusra gondoltam hanem a 2005 ben kijotre azt mondja a doktor nem tudom hanyadik reszben hogy az az utolso dalek?Mint kiderul ez nagyon nem igaz mivel minden doktornal minimum 2 x elofordulnak a dalekok?

2) NEm lattam meg a 8 es a 9 evadokat tehat ha megoldodna valameik kerdesemre a vaszasz es azokban van elnezest az idohuzasert szoval a 2 kerdesem az lenne hogy ha a doktor mar 1300 ev koruli hogy nem talakozott meg magaval (kiveve a kulnkiadas reszben) egyszeruen oszeferhetetlenseg vagy pl mas idolordokkal mivel ok is idoutazok voltam ezet veluk is kene talalkozzon nem?Igazat megvalva nagyon szeretem a sorozatot de nagyon sok benne az atgondolatlan ujdonsag mivel a keszutok az az a BBC fojamatosan uj reszeket ad ki ezert megszegik a sajat felalitott szabalyaikat ami a Doktor univerzumara vonatkozik.

2016. márc. 14. 21:56
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A Doctor amikor találkozott az utolsó dalekkel, akkor tényleg az volt az utolsó, mert a Doctor idővonalán akkor még nem létezett több. Többször elmagyarázta, hogy az idő nem lineáris a számára, hanem egymásba visszaforduló gömbök halmaza vagy mi, ezért vannak dolgok, amiket idővel megtörténnek, de előtte nem, mert nem tud róla.

Azért nem találkozik önmagával, mert ez paradoxont okozna, és ezért a Tardis nem engedi neki, hogy keresztezze a saját idővonalát. Amikor meglátogatta az állítólagos halála helyét, akkor is alig bírt odajutni a Tardissal, mert az ellenállt.

Szintén a nem lineáris idő miatt nem találkozik más Timelordokkal, mert az új Doctorok idején ők nem léteznek ebben az univerzumban. Amíg léteztek, addig összefutott velük, és ha ismét léteznek akkor újra összefuthat.

2016. márc. 14. 23:52
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
Katyvasz
2016. júl. 6. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!