Ki vagy doki-val kapcsolatban, valaki útba tudna igazítani?
A Doctor Who? (2005) amit te elkezdtél nézni, ez egy Angol sorozat volt eredetileg ami a 60as években indult és több mint 20 évadot élt meg.
Ennek a folytatása a mostani sorozat, ami jelenleg a 9. évadban jár már. Nem kell hozzá ismerni a többi Doctort, és az előzményeket sem, sajnos a legtöbb régi évadhoz még angol feliratot sem lehet szerezni, nem hogy magyart.
Érdemes de nem kötelező egyébként, más korszaknak íródott hidd el. Mellesleg az egyik legjobb sci-fi csontnélkül, és ezt majd az új széria 6. évada végén fogod megérteni.
Illetve David Tenant és Matt Smith a két legjobb Doctor az új szériában.
Egyébként hol jársz? Még Rose van? :D
A régi 1963-as sorozatot csakugyan nem kell ismerned, de azért nem árt, mivel a mostaniban azért gyakran vannak utalások régebbi dolgokra, régi szereplők néha visszatérnek, stb. A megnézéshez nehéz tanácsot adni, ki hogy viszonylik a régi filmekhez. Az elaő két Doktor filmjei még fekete-fehérek, a 3. Doktortól már egész jók technikailag. Persze az effekteket az akkori szemmel kell nézni.
Angol és magyar feliratok egyébként itt vannak:
qwarelin.uw.hu
Nah ő pl kifejezetten érdekel xD Nem tűnik mindennapinak, ilyenek miatt is szeretném megnézni a régebbit. És merem feltételezni hogy k9-es is a régebbi sorozatban szerepelt, és az utalások, meg persze mindent meg akarok tudni erről a világról :D
Ő a negyedik Doctor, Tom Baker, ő volt a leghosszabb ideig Doctor. Nekem egyébként a 11. Doctor Matt Smith lett a nagy kedvencem, illetve a "War" Doctor de ő ha jól tudom csak egy specialban szerepelt, egy olyan Doctorként akit nem ismertünk. Egyébként valamilyen szinten, talán az első három kivételével mindegyik zseniálisan hozta a különc karaktert.
Mellesleg K9 szerepelt egy Spin-offban is, a Sarah Jane Smith-ben, de az egyik gyerek sorozat inkább. Van még egy Spin-offja a Torchwood, de szerintem közel sem olyan jó.
Mellesleg Az új szériában szerintem torony magasan Amy Pond a legjobb társa neki.(meg a legjobb nő az egész sorozatban!!!!!!44444!!!!!)
Amúgy a Rose ottragad dolog a második évad legvége, Tenant zseniális ott, főleg a Sátán vermében (8-9. rész asszem) imádtam ott epikus volt a csávó. Viszont annyira nem lett jó a második évad vége, olyan brutális paradoxonok jönnek még az 5-6. évadban hogy az még semmi.
Hát, a legjobb nő dolog nem fog meg nagyon mert én is csaj vagyok :D de David Tennant nagyon helyes ^^
Hát igen mondták hogy az 5, 6 évad fele bedurvul, de ez általában így van az ilyen sorozatoknál, pl Supernaturalnál is, az eleje dögvész, aztán... :D Amúgy a Torchwoodra én is gondoltam hogy megnézem, de a 2. évadnál nagyon meggyűlöltem, elvégre miattuk szakadt szét Rose és a Doki... :,( Köszönöm a válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!