Kórházzal ill. doki választással kapcsolatban lenne kérdésem. Szent Imre kórház?
Első babámat várom, úgyhogy nagyjabol semmit sem tudok ezekről a dolgokról, ezért előre is elnézést kérek a buta kérdésemért. Nem rég költöztünk fel vidékről pestre, úgyhogy még dokim sincs. Pontosabban bejelentkeztem tegnap Dr. Papp Csabához, de mint utána olvastam, ő SOTE 1-es doki, én pedig a Szent Imrében szeretnék szülni. Ilyenkor ez hogy működik? Én közlöm vele hogy vizsgálatokra hozzá szeretnék jarni, de szülni a Szent Imrében szeretnék, úgyhogy szülni nem nála fogok?! Vagy tényleg nem tudom😕 Vagy alapból keressek olyan dokit, aki a Szent Imrében csinálja majd a vizsgálatokat, uh-t?
Segítsetek légyszi, elég sötét ez még nekem:)
Szt Imrés orvost tudok ajánlani, Dr. Demeter Attila.
Nekem rengeteg komplikáció ugrott fel szülés közben, nagyon sok múlott az ő profizmusán, hogy a gyerek és én is megúsztuk maradandó károsodás nélkül. Nagyon alapos és lelkiismeretes orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!