Csak én vagyok az egyetlen, aki sajnálta Darth Vader-t mikor meghalt?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy gonosz volt, de én akkor is megsirattam. Hisz feláldozta magát a fiáért!
Ti hogy vagytok ezzel?
2016. márc. 11. 00:29
11/15 anonim válasza:
Hát kedves 7-es én egy Sith rend alapító Sith nagyura vagyok élő szerepjáték elmegyünk a Jedikhez ha megtudjuk őket ölni(persze csak játékból)akkor újra kezdik az ő akadémiájukat és a Sitheknél is ez van.
12/15 A kérdező kommentje:
Az igen :D ...
2016. márc. 14. 15:39
14/15 anonim válasza:
Én csak egy kicsit...de mellesleg miről beszéltek? Nem az uralkodó ölte meg, hanem Obi Wan Kenobi ellen alul maradt a harcban és a láva okozta a vesztét. Hogy tért át a jó oldalra, hogyha Obi Wan is a jók oldalán van? Egymás ellen harcolt volna a 2 jófiú?
15/15 PRINCE Gabor válasza:
Kedves utolsó, ha jól sejtem te csak az előzmény trilógiát láttad😂. Tehát az 1-2-3 részt. Van neki 4-5-6. Része 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!