Borutónak miért nincs Byakuganja?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert ugye bár az anyja Hinata egy Hyuuga szóval kéne lennie Byakuganjának is.2016. márc. 9. 11:41
11/15 Zsófuci03 válasza:
Az jogos HOGY " miért lenne byakuganja hisz csak az anyja hyuuga" de Himavarinak van
12/15 anonim válasza:
Borutonak tenseiganja van, ez a byakugan fejletebb változata. Első használója Ootsutsuki Toneri volt. Ezt meg csak nem is Hinatatol hanem az apjától Narutotol örökölte. Mivel Naruto Ootsutsuki Ashura lélek örököse.
13/15 Basshunter5000 válasza:
Az nem tenseigan, hanem egy új szemtechnika.
Jougan a neve.
Aki ért angolul az ebből sok mindent megért majd:
14/15 anonim válasza:
Szertinem Borutonak azért nem látjuk a Byakuganját mert ő nem azt kapta. A Naruto the Last című fílmben elhangzott hogy Hinata Hashurama (nem tudom hogy írják jól) vére folyik benne ami azt is jelentheti, hogy borutonak a szeme az egy új fajta szem a tenseigan talán ropkonja mert látja vele egyaránt a chakrát és azoknak pontjait mint a byakugan.De mivel nem hasonlít külsőjére eggyáltalán a byakuganra ezért lehet hogy a tenseigan egyik fajtája, vagy tán esetleg a tenseigan földi változata . De az is meglehet hogy köze van annak is hozzá ami a shippudenbe elhangzott, hogy naruto a shinobik/chakra használók attya gyermekének az egyik leszármazotta (Madara és hashirama,Naruto és Sasuke) és ezért lehet az hogy Hinata és Naruto 1 szülött gyermeke lesz az aki elpusztítja a világot ami elhangzott a filmben és a sorozatban is , Mert Kettőjük véréböl születhetett meg az új szem. (Én szerintem így lehetséges, hogy miért nem byakuganja van Borutonak) (Bocsi ha össze vissza írtam remélem érthető)
15/15 anonim válasza:
Tény, hogy Boruto szeme jougan, de nem tartom valószínűnek, hogy a kialakulásának bármi köze lenne Hinatához. Mégpedig azért, mert ahogy a Byakugan, Sharingan és Rinnegan is egy Outsutsuki doujutsu, és mint ilyennek, már a vérvonal elején is léteznie kellett. Egyébként is Urashiki felismerte a jougant, tehát már látott olyan korábban, ami azt jelenti, hogy nem csak Boruto rendelkezett vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!