Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Borutónak miért nincs Byakuganja?

Borutónak miért nincs Byakuganja?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert ugye bár az anyja Hinata egy Hyuuga szóval kéne lennie Byakuganjának is.

2016. márc. 9. 11:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne keress benne logikát.
2016. márc. 9. 11:55
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Miért kellene lennie?

Ahsura sem örökölt szem technikát Hagoromo -tól.

2016. márc. 9. 12:20
 3/15 anonim ***** válasza:
94%
Nem lenne a srác szekszi fehér szemekkel.
2016. márc. 9. 13:18
 4/15 anonim ***** válasza:
38%
A byakugan képessége meg van a szemében, csak Naruto kék szemeit örökölte, mert így jobban hasonlít rá. Mondta is, hogy a "byakugannal látom benned a rókát". Vagy valami ilyesmit, amikor megtámadta őket az az izé a chunnin vizsga 3. fordulójában.. Mellesleg nem Borutó a neve, hanem Bolt. A Boruto csak a cím, ami a Narutóból és a Boltból jött :)
2016. márc. 9. 16:37
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: Boruto a neve. A Bolt csak az "angolosított" neve, pont mint Saradának a Salad.

A kérdésre válaszolva szerintem meg nem feltétlen kellett neki IS örökölnie a Byakugant. Én legalább is erre gondolok - tekintve, hogy csak az anyja Hyuuga. Lehetséges, hogy ő inkább az Uzumakik képességeit (strapabíróság pl.) örökölte. Mondhatni hogy az Uzumaki vér kiütötte a Hyuugát. Ha pedig arra gondolunk, hogy az Uzumakikat azért szerették arra használni, hogy lepecsételjék bennük a démonokat, mert erősebbek voltak fizikailag (valahol olvastam) akkor ez az állítás sem tűnik akkora baromságnak.

2016. márc. 9. 17:30
 6/15 anonim ***** válasza:
71%
Én még nem láttam a Boruto-t, mert inkább megvárom, míg jó minőségben lesz japán hanggal, de azt hallottam, hogy Boruto valahogy felébreszti a Tenseigant. De lehet tévedek. :D
2016. márc. 9. 18:25
 7/15 anonim ***** válasza:
95%
Hatos, persze, hogy felébreszti majd! :) Sasuke lánya meg majd Itachit is túlszárnyalja majd és Rinneganja lesz. :) Nem is kell megnéznem, tudok én mindent! :D
2016. márc. 10. 07:40
 8/15 anonim ***** válasza:
Ja, és a Bolt a kutya, te! Gyümölcs! Kevered a meséket. :D Vagyis anime-meséket. :D
2016. márc. 10. 07:41
 9/15 anonim ***** válasza:
Itt van Bolt (Volt): [link]
2016. márc. 10. 07:45
 10/15 anonim válasza:

Bocs hogy csak igy beleszolok de kaphatnek valakitol linkeket ezekrol a jelenetekrol ?

vagy ez csak a boruto cimu filmben vannak ?

2016. márc. 12. 00:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!