A byakugan képessége meg van a szemében, csak Naruto kék szemeit örökölte, mert így jobban hasonlít rá. Mondta is, hogy a "byakugannal látom benned a rókát". Vagy valami ilyesmit, amikor megtámadta őket az az izé a chunnin vizsga 3. fordulójában.. Mellesleg nem Borutó a neve, hanem Bolt. A Boruto csak a cím, ami a Narutóból és a Boltból jött :)
2016. márc. 9. 16:37
5/15 anonim válasza:
Utolsó: Boruto a neve. A Bolt csak az "angolosított" neve, pont mint Saradának a Salad.
A kérdésre válaszolva szerintem meg nem feltétlen kellett neki IS örökölnie a Byakugant. Én legalább is erre gondolok - tekintve, hogy csak az anyja Hyuuga. Lehetséges, hogy ő inkább az Uzumakik képességeit (strapabíróság pl.) örökölte. Mondhatni hogy az Uzumaki vér kiütötte a Hyuugát. Ha pedig arra gondolunk, hogy az Uzumakikat azért szerették arra használni, hogy lepecsételjék bennük a démonokat, mert erősebbek voltak fizikailag (valahol olvastam) akkor ez az állítás sem tűnik akkora baromságnak.
2016. márc. 9. 17:30
6/15 anonim válasza:
Én még nem láttam a Boruto-t, mert inkább megvárom, míg jó minőségben lesz japán hanggal, de azt hallottam, hogy Boruto valahogy felébreszti a Tenseigant. De lehet tévedek. :D
2016. márc. 9. 18:25
7/15 anonim válasza:
Hatos, persze, hogy felébreszti majd! :) Sasuke lánya meg majd Itachit is túlszárnyalja majd és Rinneganja lesz. :) Nem is kell megnéznem, tudok én mindent! :D
2016. márc. 10. 07:40
8/15 anonim válasza:
Ja, és a Bolt a kutya, te! Gyümölcs! Kevered a meséket. :D Vagyis anime-meséket. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!