A Halálos iramban 7-nek mi az értelme?
Mint a többi résznek.
1. Reklám a videójátékoknak.
2. Reklám a kocsigyáraknak.
3. Ez látványfilm,nem az elmének szól.
Heló!
Néhány mondattal és egy négy betűs összegzéssel elmagyarázható:
Az első 2 rész akkora rajongóbázist generált, hogy megérte folytatni. A szerepeltetett sztárok, kocsik, és akciók maitt sokan beülnek a moziba, a filmek minőségének ellenére is. A színészek és készítők pedig azért csinálják - mert láthatóan minőségre nem törekednek, legalábbbis ami néhány tartalmi részt leszámítv elmondható -, mert: pénz.
Utolsóval egyetértek.Egyébként, ha nem esett volna el, ez LÁTVÁNYTFILM. Ebben nem a logika a lényeg.
És most pe lehet pontozni a véleményem miatt, de nem mész sokra vele🙌
Mint amikor megkérdik "Mennyi 113x43 - 4000! - Sajnos nem.... - De gyors voltam!".
A Halálos irambannál fontos a látvány, de ez nem felel meg magyarázatnak. Nincs olyan ,hogy "Jól néz ki, akkro jó, ennyi". Érdekes, a Gravity például elképesztően néz ki, mégis remek körítést kapott, az egész egy nagyon jó filmmé állt össze. A Halálso iramban sorozat is lehetne jó. De nem az. Miért? Mert megelégszenek azzal, amit csináltak. Azt pedig meg lehet próbálni így mentegetni, lehet magyarázni úgy, a tény az tény: nem jó filmek.
Szerintem reális. véleményem szerint meg a Gravity az unalmas. A történet alapjáratban jó, bár kicsit tényleg üres, de ez van.
Speciel a 7 szerintem még mindig jobb, mint a 6.
Itt szeretném tisztázni, hogy én nem szubjektív, hanem a lehető legoptimistább mód értékelek.
Körülbelül 1200 nagyjátékfilm áll mögöttem - igaz, sok még apótolni való -, a film kezdetétől napjainkig foglalkozok a hetedik művészettel.
Tehát amit írok, az nem egy "nekem így nem tetszik, emg utálom..." dolog, hanem tapasztalatok, okok, viszonyítások... után következő közölni való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!