Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen típusú horrorfilmet...

Milyen típusú horrorfilmet szerettek: a természetfölöttis ijesztgetőset vagy a kínzósat?

Figyelt kérdés

Én az előbbit, az utóbbitól rosszul vagyok meg gyengék hozzá az idegeim.

Ajánlhattok is esetleg valami jó kísértetes horrort, ha ismertek :)

2016. márc. 1. 22:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Heló!

A horror talán az egyik legkedvesebb zsánerem. Nehéz kiemelni, mely komponens ragad magával leginkább, de talán a misztikusabb művek, amibne van természetfeletti, nem evilági.

Viszont amit elsősorban keresek - mint minden film esetében -, hogy jó legyen. Felőlem lehet bármi, ha jó, vagy - bár mindg így lenne - kiváló film.

(A kedvenc filmem egyébként hosszas vívódás után mindig A dolog, ha nagyon muszáj kiemelni egyet)

2016. márc. 1. 23:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Leginkább a jó szeretem slasher filmeket. Kár hogy kevés olyan van ami értékelhető közülük. Ha egyet kellene választanom: az eredeti Halloween nagyon jó. Vagy, bár nem tipikus slasher, de afféle előfutár volt: a Psycho. De amúgy a gagyi slashereket is imádom. Részben mivel tinikorom egyik jó emléke a Sikoly (itt is csak az eredeti) is olyan amit időnként szeretek újranézni, bár az más kategória. :D

Természetfölöttisből van olyan amit nagyon szeretek, de azok közül még válogatósabb vagyok. Az Evil Dead 2 ebben a kategóriában szerintem a legjobb! Az Evil Dead is jó, csak ott még nem volt Sam Raimi annyira a toppon mint a kettőben. Az Army of darkness az meg már annyira elmegy a horror és vígjáték egyensúlyából a vígjáték felé, hogy megint más kategória, de nagyon szeretem azt is. :)

Űr/földönkívüli horror. Hát igen, a Dolog tényleg elég jó. Bár nekem az űrhorrorkategóriában mégsem egy film a kedvencem, hanem egy videójáték: Dead Space 2. Tökéletes horror atmoszféra, számtalanszor végigjátszottam, elképesztően jó.

2016. márc. 2. 23:18
 3/4 anonim ***** válasza:
*Leginkább a jó slasher filmeket szeretem.
2016. márc. 2. 23:19
 4/4 A kérdező kommentje:
A Psycho-t szeretem én is :) de az inkább thriller szerintem
2016. márc. 3. 19:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!