Vajon ebben az évben lesz sikeresebb film mint a Star Wars VII?
3. Nyugszik!
A Jurassic worldről sem gondolta senki, hogy ennyit kaszál majd. Aztán mégis. A Warcraft pedig már egy nagyon régóta várt film, egy olyan univerzummal, aminek rengeteg rajongója van. Bármi megtörténhet.
Én nem mondom, hogy nem lesz sikeres a Warcraft. Várom én is. De, hogy beelőzze az SW7-et arra 0% esély van. Nem egy kategória a 2 brand. És a kérdés arra vonatkozott, hogy lesz-e sikeresebb.
Egyébként valószínűleg 2016 legsikeresebb filmje se lesz a Warcraft. Vannak nála sokkal nagyobb esélyesek.
Miért ne lenne egy kategória? Mind2 hálivúdi "szuperprodukció". Nem igazán van különbség a kettő között, csak annyi, hogy egyikben űrhajókon a másikban meg griffeken repkednek.
"És a kérdés arra vonatkozott, hogy lesz-e sikeresebb"
Én is arra válaszoltam. Warcraft.
Nyilván te sem a telejósdában hallottad, hogy nem lesz az évben sikeresebb, hanem leírtad a véleményedet. Én is az enyémet.
"Vannak nála sokkal nagyobb esélyesek."
Vannak, hogyne. A csapból is folyó marvel meg dc filmek. Eddig mindegyik valami emészthetetlen műanyag vacak lett, de most biztos tarolnak. (Habár valószínűleg igen, mert ezt zabálják. Na max a Jokeres...)
Aztán még ott az AC film, amit kétlek. Tarzan, Dzsungel könyve vagy Szellemirtók szerintem nem, még akkor sem, ha esetleg úgy alakulna, hogy valami nézhető, szerethető történetet raknak le elénk. A függetlenség napja taknyol, ahogyan az lenni szokott.
Star Treket meg már most lehúzzák.
Én a Szenilla nyomában animációs filmre teszem a másik voksom. Hirtelen más, nagyobb közönséget is megmozgató film nem jut eszembe, ami érkezik idén.
A többi meg sajnos nem szállhat versenybe. :(
Nem vagy képben. És ezt nem sértésnek szánom.
Hidd el nekem, hogy nem egy kategória. Ez nem jóslás. Most nem az lényeg, min repkednek, vagy hogy hollywoodi szuperprodukció. Olyanból van minden évben 8-10. A Star Wars óriási monstrum, közel 40 éves brand, gondolom nem kell magyaráznom a popkultúrális hatását. Mindenki ismeri. Ezt még megtolták egy nagyon durva marketinggel. Ráadásul kedvező visszajelzéseket kapott mind a kritikusi mind a nézői oldalról.
Ha a Warcraft hozza a SW7 bevételeinek felét, tehát az USA-ban 450 millió, világszintem 1 milliárd, akkor az már egy szenzációs eredmény lesz és be is rendelnek nem egy folytatást. De még erre is kicsi az esély. Én drukkolok neki, mert imádom a fantasyket.
Nem akarlak elkeseríteni, de elemzők szerint az első 10-ben sem lesz.
Figyelembe véve a trendeket, szerintem a decemberi Star Wars spinoff, a Batman vs. Superman és az Amerika Kapitány között dől el 2016 első helye. És a Szenilla is kaszálni fog. Tippre behúzza ezt is a Star Wars. Na, ez viszont tényleg csak jóslás.
Nyugodtan visszatérhetünk erre a Warcraft bemutatója után.
Nem lesz a Warcraft sikeresebb a SW7-nél... Kizártnak tartom. De még 2016 legsikeresebb filmje se lesz. Előtte lesz a Rogue One, az Amerika Kapitány, a Batman vs Superman, de lehet még a Deadpool-t se fogja lekörözni.
Már trailere szerintem elég sok embert eltántoríthatott. Valami borzalmas lesz a látványvilág, műanyag az egész, ilyen ronda CGI-t csak 2000-es évek elején láttam utoljára. A minőségi CGI-re példának ott van a SW7... Na az valami brutális, olyan élethű lett, hogy majd kifolyt tőle a szemem, amikor próbáltam megkülönböztetni a díszletet a CGI-től... Eszméletlen! Ennek a nyomába se ér a Warcraft...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!