Szerintetek ki fogja megölni A SW 9 végén Snoke-ot?
Figyelt kérdés
Gondolom az utolsó részben fog meghalni. Én Rey-re gondoltam. És Finnel szerintetek mi lesz? Jedi nem lehet, mert nincs vele az Erő. Lehet, hogy egy Han Solo típusú kalandor/pilóta lesz?2016. febr. 2. 21:51
1/14 anonim válasza:
Hát...miért kéne feltétlenül meghalnia? Az előző trilógiában is a sötét oldal győzött.
2/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy csak 9 rész lesz, sőt, majdnem biztos, hogy lesz 10-11-12. rész is (Bob Iger nyilatkozatát olvasva). Nem feltétlenül fog meghalni a gonosz a 9. részben. De nekem az is tetszene, ha Snoke esetleg meghalna a 8-ban, mondjuk Kylo által, aki túlnőtte őt, és hatalmasabb gonosz lenne mint Snoke.
3/14 anonim válasza:
Megmondom őszintén a találgatást szerintem hagyjuk kicsit későbbre 2019-es filmről van szó, még sokkal odébb van persze nyilván érdekli az embert, de én inkább megvárom a valódi fejleményeket :D De ahogy gondoljátok :)
4/14 anonim válasza:
Szerintem még a forgatókönyv írók se döntötték el, mi honnan tudjuk?
5/14 anonim válasza:
Darth Maul fogja megölni és utánna Maul lesz a végső uralkodó :D
6/14 atrilas válasza:
Darth Moul rég halott.
Szerintem:Luke Leia vagy a két új szereplő a csaj vagy a néger öli meg.
7/14 anonim válasza:
Darth Maul nem halott, még nem láttuk meghalni (nem halt meg az első részben)
8/14 anonim válasza:
Chewbacca fogja agyonverni egy összecsukható kerti székkel.
9/14 anonim válasza:
Darth Maul Sidius leggyengébb tanítványa (hiába erős) jól harcolt, jó volt, de semmi ezenfelül.
10/14 anonim válasza:
Darth Maul a leggyengebb? Ahhoz kepest megis tulelte Dookut..a kepregenyben le is gyozte Griveusal egyutt es kitudja lehet Sidioust es Vadert is..majd a Rebelsben kiderul. Ha ott meghal akkor meghal ha nem akk tuleli a volt mesteret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!