Szerintetek ki fogja megölni A SW 9 végén Snoke-ot?
Figyelt kérdés
Gondolom az utolsó részben fog meghalni. Én Rey-re gondoltam. És Finnel szerintetek mi lesz? Jedi nem lehet, mert nincs vele az Erő. Lehet, hogy egy Han Solo típusú kalandor/pilóta lesz?2016. febr. 2. 21:51
11/14 Süle Dominik válasza:
Szerintem Kylo öli meg és Kylo rájön hogy rossz oldalon állt és átáll a Világos oldalra
12/14 anonim válasza:
Hadjuk már ezeket a csing csung hülye meséket, baromság az egész . .
Igen, Maul a leggyengébb, erős persze, egy Jedi mesterrel felveszi a harcot, de a leggyengébb tanítványa Sidiusnak, ezt szerintem egy kis ésszel azért átlehetne látni!
És nem ő a leggyengébb, csak Sidius tanítányai közül!
13/14 anonim válasza:
Ettől függetlenül Darth Maul életben van, akár tetszenek neked azok a "csing csung hülye mesék" akár nem. A TCW és a Rebels is kánon, tehát egyenértékű a filmekkel.
Mellesleg sokaknak tetszenek is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!