Hetalia - Ki szereti az USUK párost? ^^
Figyelt kérdés
2016. febr. 15. 00:31
1/8 Gérard12 válasza:
Nőj fel és ne csinálj minden karakterből meleget. Anglia és Amerika a legrosszabb rémálmukban sem gerjednének egymásra....
3/8 anonim válasza:
Hát mivel egyik részben említik,hogy testvérek ezért inkább ezt most hagyjuk :D
De Anglia elképesztően aranyos (csak az új dizájnban és a fanart-okon)és a japán szinkronhangja valami zseniális.
Egyébként és Spamano párt vagyok :P
4/8 A kérdező kommentje:
De amúgy nem igazi testvérek, mint pl, Olaszország és Romano vagy Oroszország és Ukrajna, mert Anglia csak felnevelte Amerikát.
Mert ha testvérként tekintek rájuk, akkor inkább nem..
Spamano-t én is szeretem, meg Dennor-t is! :) <3
2016. ápr. 6. 20:37
5/8 anonim válasza:
Igen Dennor nagyon aranyos :3
Bírom a kettejük eltérő személyiségét,hogy Nor-t idegesíti Dánia de ez tesz viccessé :)))
6/8 anonim válasza:
Sajnálom , de én imádom őket XD
Lehet testvérek , de akkor is cukik. :3
7/8 Gérard12 válasza:
Akkor UkUs. Englandot jobban eltudom képzelni dominánsnak.
8/8 anonim válasza:
Nem azért, hogy magamra uszítsam a fél fandomot, de csak egy kérdés: ha valaki felnevel téged, attól hogy nem vagytok vér szerinti rokonok, már az rögtön azt jelenti, hogy "szabad a pálya, lehetsz belé szerelmes"? Szerintem ha valaki felnevel téged a kisöccseként, vagy a fiaként, akkor a lehető legundorítóbb dolog az, ha te mást kezdesz el érezni iránta csak azért, mert nem az igazi rokonod. Nekem csak ennyi a véleményem az egész USUK/UKUS-osdiról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!