A Lost- Eltűntek című sorozatnak jól értelmeztem a végét? Részletek lent
Először is csak olyan írjon, aki a kérdésemre ad választ és nem kötekedésből vagy trollkodásból szól hozzá.
Elkezdtem nézni a Lost-ot és, mint minden sorozatnál, ennek is beleolvastam, hogy végződik. Arra voltam kíváncsi, rájuk találnak e, vagy mind meghalnak vagy mi lesz.
És kicsit összezavarodtam; először azt olvasom,. hogy pár embert elvisz egy mentőhelikopter a szigetről, a többiek meghaltak a sorozat alatt. Oké, ez idáig rendben van, de aztán jön egy mondat, hogy a végén kiderül, hogy valójában mindenki halott volt a kezdetektől.
Magyarul, amikor becsapódott a gép, mindenki meghalt és amik vannak a szigeten azok maguk a halottak szellemei? Tehát most a szereplők, akiket látok, azok valójában meghaltak és ezek a szellemeik? Vagy valamit nagyon félreértettem? Csak azért is kérdezem, mert akkor hogy a fenébe viszik el azt a pár embert a sorozat végén mentőhelikopterrel.
Tudom hogy nem egy zseni kérdés, de ne dorgáljatok meg érte.
Köszönöm előre is a válaszokat!
ja értem.
Köszi a választ!
Ott van pl a Kate, akit kivisz a helikopter. Most nem értem, őt akkor 6. évad végén viszi ki vagy vmikor sorozat közben és 3 év múlva vmelyik évadban újra visszamegy?
A helikopter a 4. évad végén viszi ki az oceanic hatot.
Utána visszamennek és újra lezuhannak.
A szigeten mindannyian élve voltak. Halottak csak a 6. évad "alternatív" világában voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!