A Lost-ot előre megírták végig, vagy évadról-évadra haladtak?
Figyelt kérdés
Azért érdekel mert vagy egy pár jelenet pl. 3.évadban, ami nem volt benne az 1.évadban, de a helyzet meg az egész helyszín, a géproncs stb. ugyanúgy van mint a legelső részben.2014. aug. 22. 23:01
1/3 anonim válasza:
Szerettem ezt a sorozatot bár olyan részletesen nem jártam utána viszont, én úgy tudom hogy az alapsztori megvolt írva előre csak menetközbe még dobtak ár csavart a dolgokra, a géproncsos jelenetek azért voltak ott ugyanúgy mert az előre legyártott háttér volt affter effekt és utólag rakták bele az embereket, magyarul azt úgy egyszer felvették a géproncs képet külön és utólag vágták bele az embereket, és amennyire tudom rengeteg ilyen nyers anyaguk volt ezért tűnt fel hogy minden ugyanúgy van ott.
2/3 A kérdező kommentje:
Ja, most már értem, mert egyszer láttam egy ilyen behind the scenes videót róla, ahol mutatták, hogy hogy igazi épet vettek, hogy teljesen élethű legyen, de azt már nem említették, hogy felvették minden szögből hogy bevághassák utána :D Köszi szépen.
2014. aug. 22. 23:55
3/3 anonim válasza:
Ha jól emlékszem olvastam régebben egy cikket, amibe a rendezők azt mondták, hogy megírták az elejét és a végét. Nem tudom mennyire igaz de valami ilyesmi volt. Meg olvastam olyat is, hogy pl. Locke nem is lett volna tolószékes csak menet közbe kitalálták, hogy legyen az. Meg Boon lett volna a főszereplő, csak Jacket jobban csípték a nézők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!