Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Star Wars 7 szerintetek is...

Star Wars 7 szerintetek is iszonyú rossz lett?

Figyelt kérdés

Nekem az egyik kedvenc sorozatom volt eddig, de most a 7. résszel mindent tönkretettek. Az a tipikus amerikai stílus: Lassan az utolsó reumás vénasszony is leveri a gonosz nagymestert fénykard párbajban, úgy hogy nem is fogott fénykardot (Mert ugye kényelmesebb az embereket azzal etetni hogy nem kell szorgalom a sikerhez, elég egy dühkitörés és mindenkinél jobbak leszünk).

Semmi eredetiség nem volt a történetben, amikor meghallottam hogy 100x nagyobb halálcsillag, vagy megláttam hogy 2 másodperc alatt megkapja a néger főhős a pontot hogy hol lehet elpusztítani, amit persze jól elérhető helyen, semmi gyanú nélkül hagytak MEGINT készültem kimenni a moziteremből.

Volt az a jelent hogy Look én vagyok az apád, na most már itt mindenki mindenkinek anyja apja, nagybácsija, nagynénije. Megint ugyanúgy a gonosz valaki fia. Annyi változással hogy egy ilyen tipikus loooosert karaktert raktak be a fő gonosznak. (mert pl. Darth Vader egy olyan karakter volt, akiért mindenki izgult még, egyesek neki is szurkoltak. Kétséges volt hogy ki fog győzni, de végül az se derült ki hogy ki az erősebb.)

Itt ilyen abszolút jellemtelen főhősök voltak betéve, a csajról semmit nem derült ki (ami nem is gond persze) csak annyi hogy ő ha dührohamot kap akkor mindenkit lemészárol, ennyi erővel már egy Chuck Norris film is lehetett volna.

A polip jelenet is a mostani divatfilmekből kilopott elem volt, és persze mi is lehetett volna az a megdöbbentő befelyezés mint hogy megjelenik Look. Csak azt nem értem a csajnak mire kell mester, ha minden kiképzés nélkül így is szétver mindenkit.

Nem rég néztem végig a 6 részt, és már nagyon kíváncsi voltam a 7.-re, de ez valahogy nem a sorozatba illik, hanem egy elamerikaisított tápxar volt.

Vélemények?

2016. febr. 11. 08:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=cxdGWArSPig

Ez egy korrekt kritika, érdemes megnézni, főleg neked, kérdező!

Amúgy meg, mint mondtam, Kylo érzelmileg ingatag volt, hiszen éppen előtte ölte meg az apját, nem volt ura az erejének. Finn meg kapott vívásképzést (mivel ezek a rohamosztagosok már kapnak, lásd a rohamosztagost aki Finnre támadt)

2016. febr. 11. 21:22
 12/20 A kérdező kommentje:

Ebbe nem fogunk kiegyezni. De nincs miért tovább erről beszélni. Én úgy gondolom hogy a 10-20 éves Jedi képzés illetve még a sötét oldal megismerése + Anakin vérének ereje akármilyen körülmények között el kellett volna seperje az ,,amatőröket". De ezt nincs miért tovább osztani.

Térjünk ki arra hogy Rey a semmiből hogy olvasott gondolatot és manipulált? Ez aztán végképp nem amatőrökre vall. Az előző történetek alapján ezt sok munka árán lehetett elsajátítani, és nem egy amerikai tucatfilmet szerettem volna látni, ahol minden elsőre megy.

Amikor leszúrta az apját, abba a jelenetbe beleborzongtam, tényleg fantasztikus hatás volt hogy ne csak rosszat mondjak. Tetszett az is hogy a vége valamennyire szomorú maradt, nem az a tipikus Happy.

*Többek között azt a filmkritikát is láttam, de azért köszi :).

2016. febr. 11. 21:57
 13/20 anonim ***** válasza:

Csak éppen Rey-ről nem tudunk semmit... még lehet magyarázatot adni arra, hogy hogyan lett képes ilyen mutatványokra, hisz még hátravan 2 rész a trilógiából

Kylo meg lehet Luke-nál nem is tanult vívni, mert lehet hogy Luke új jedi rendjében nem kezdik olyan korán a dolgot. Lehet Kylo csak Snoke-tól tanult egy két dolgot vívás terén... lehet hogy az Erő hatalmas benne (sőt, Anakin vére, tehát biztos), de az erőhasználat és a vívás két külön dolog.

Rey meg valószínűleg Luke lánya, tehát Anakin vére, benne szintén hatalmas az Erő.

Szerintem akárhogy nézzük ezek olyan dolgok amikbe felesleges belekötni.

Én örülök hogy Kylo személyében egy olyan gonoszt kaptunk, akinek van tere a fejlődésre, és nem csak egyszerűen gonosz, úgy ahogy van. Sokat lehet még belőle kihozni

2016. febr. 11. 22:39
 14/20 anonim ***** válasza:
Én nagyon várom a folytatást, szerintem ütni fog rendesen. Az első részből eddig nem sok derült ki.
2016. febr. 12. 01:39
 15/20 anonim ***** válasza:
89%
Kedves kérdező! Először nyugodj szépen le, mert ezzel másokat is lehet megbántasz, ez nem jó hangnem. Meg különben is hogy jössz ide ilyen kijelentésekkel?! Ember te ne merd kedvenc sorozatodnak nevezni a Star Wars-ot, annyi hülyeséget írtál le a leírásban hogy megfájdult a fejem, alig bírtam végigolvasni. Kimenni a moziteremből mi? Tetted volna azt, eggyel kevesebb magát Star Warsosnak valló idiótával kevesebb ült volna a teremben. Nem rég nézted végig a 6 részt... Akkor még nézd meg még párszor és talán fogalmad is lesz a Star Wars univerzumról. Utána esetleg folytathatnád azzal hogy le tudod írni rendesen a szereplők nevét. Hogy lehet Look-nak leírni a Luke-ot, most komolyan?! A szomszéd kutyája is jobban tudja, annyi eszed már nincs is hogy rájöjj hogy a look az egy angol ige és azt jelenti hogy nézni. Mit is vártam. Milyen amerikaisított stílusról beszélsz te szerencsétlen? Mégis mi a jó búbánatot vártál? Hogy mindenki buddhista eszméket vall majd? Nyugtass meg hogy nem voltál annyira naiv hogy bevetted hogy ez majd tényleg olyan jó lesz mint az első trilógia. Bár amilyen sületlenségeket leírtál nem lennék meglepve... Némelyik megállapításodon nem tudom sírjak vagy nevessek kínomban. Kylo a nagymester, ja igen az... Látszik fingod nincs ki a főkrapek. Meg hogy dühhel bármit el lehet intézni, jah igen, egyik "kedvencem" Na ide figyelj én elmondtam amit gondoltam nagyjából, kicsit olvass utána dolgoknak nézd újra az előző néhány filmet is ha már ennyire érdekel a Star Wars és ne írkálj ilyen baromságokat, remélem majd rájössz milyen nyomorék módon írtad le ezeket. Ne haragudj a nyers stílusért de azt NEM tűröm hogy valaki ilyen módon ilyen tudatlansággal és égbekiáltó hülyeségekkel teli szöveget írjon egy ilyen neves műről mint ami a Star Wars. Ráadásul mindennek tetejében még nulla hozzáértéssel és háttérismerettel értékel valamit. Az ilyen stílust nem tűröm és finomkodás nélkül mondom meg a véleményemet. Az igazság lehet fáj de ez már csak ilyen. Nagyon remélem nem készülsz filmkritikusnak mert kívánom hogy az Isten óvjon ilyenektől.
2016. febr. 12. 18:09
 16/20 A kérdező kommentje:

tegnap 18:09

Szerintem abszolút semmi közöd ahhoz hogy kinek mi a kedvence. Most néztem meg a 6 részt, újra. De már mindegyiket láttam. Sajnálom hogy elírtam luke-t. És amúgy meg ha képes lettél volna arra hogy elolvass néhány kritikát, persze ez nagy kérés egy ilyen arrogáns alaktól akkor rájössz hogy ezeket mind megemlítették: https://www.youtube.com/watch?v=8EaVZ1P5s1E (pl 1). És hozzászólásokat is elolvashatod, persze úgy nehéz lesz ha mindegyikre akarsz egy ilyen arrogáns lekezelő dumát nyomatni. És nem egy kritikát olvastam, néztem végig. És ez nem az én véleményem, mert rengetegen elmondták. Legyen szíves maga is olvasson utána miután eljátszaná itt a nagy okost. Most hogy a megfogalmazás nem egy internetes cikk minőség, nagyon sajnálom. Én itt beszélgetni akartam másokkal, és szerintem sikerült is mert sok érdekes véleményt olvastam, hallottam.

De ha a kérdésre képtelen vagy válaszolni, csak provokatív jelleggel írtál ide akkor nem értem miért másba vagy belekötve s nem magadba.

2016. febr. 13. 09:19
 17/20 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=cxdGWArSPig

[link]

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=EDNXMfvOfMg

Pár ilyet olvass meg nézz végig legalább mielőtt ideböfögsz

2016. febr. 13. 09:29
 18/20 anonim ***** válasza:
10%
Az én legnagyobb bajom vele a lezárás. A főszereplő Kylo Ren marad, ő a legérdekesebb és legjobb karakter, feleslegesen tolja a film le a torkunkon Reyt akinek még vezetéknév sem jutott. Én a 8. részben adnék egy jelenetet Kylonak ahol megöli és teljesen elpusztítja. Nem sokat jelentene,mert egy az egyben Luke Skywalker csak cicikkel. Ha jó nő star wars szereplőt szeretnénk akkor ott van Bastilla Shan a KOTOR ból. Láttam a moziban és még egyszer itthon megnézem,mert szép a látvány,de nem lesz rongyosra nézve,mint a Birodalom Visszavág VHS.
2016. febr. 29. 22:53
 19/20 anonim ***** válasza:
Azt ne felejtsük el hogy Kylo Ren nem sith és még nem is mester hanem csak egy tanítvány.Ray meg lehet ogy azért ilyen erős mert pl:jedi származású.
2016. jún. 30. 18:05
 20/20 anonim válasza:
En nemrég vettem rá magam a megnézésére és mivel számítottam rá ,hogy el lesz rontva így azt hittem kevesbe leszek ideges...😃tévedtem filmnek középszerű ,de star warsnak még csak nevezni sem lehet.Egy szánalmas másolat olyan mintha az,,Egy új reményt" láttam volna jobb verzióban szarabb szereplőkkel.Kylo ren a legkidolgozotabb karakter a többi az nulla nevetséges teljesen egyett tudok erteni veled.
2016. aug. 22. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!