Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Aki látta a "viharsziget" c....

Aki látta a "viharsziget" c. filmet és értette is, megosztaná velem a lényegét?

Figyelt kérdés
Megnéztem a viharsziget c. filmet, de a közepétől elvesztettem a fonalat. Addig értettem, amíg a barlangban megtalálta az orvos nőt, aki közölte vele, hogy meneküljön, mert ő a 67.-ik beteg. És innentől kezdve elvesztettem a fonalat. Most akkor tényleg csak képzelte az egészet, hogy ő nyomoz, ahogy a világítótoronyban mondta neki a pasi a végén? Az ő felesége gyilkolta meg a gyerekeiket, és ő ölte meg a feleségét? És a legvége??? Jelenleg káosz uralkodik bennem... Előre is köszönöm mindenkinek, aki próbál segíteni!
2010. márc. 28. 18:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

SPOILER

Igen, az egészet csak bebeszélte, ő a 67. beteg, amit ott mutatnak a tónál az tényleg megtörtént, a feleség megölte a gyerekeket, ő meg az asszonyt és ebbe beleőrült. A legvége pedig az, hogy csak nem sikerült meggyőzni arról h kezelésre szorul, és mikor az orvosa, akiről azt hiszi, hogy a társa ránéz a kopasz főnökre és elkezdi csóválni a fejét, azzal azt jelzi, hogy nem sikerült meggyőzni, ezért elkísérik a lobotómiára, vagyis megbuherálják az agyát.

2010. márc. 28. 23:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2010. márc. 28. 23:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy értelmeztem a végét, hogy direkt úgy csinált mintha még mindig nyomozónak képzelné magát(amikor odaül mellé a társa), mert nem akart úgy élni h. ilyen...
2010. ápr. 24. 19:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs egyértelmű válasz ezekre a kérdésekre, talán még a szerző fejében sincs. Első nézésemkor én is hasonlóan vélekedtem, mint az első válaszadó, azután pedig újabb elképzelések rajzolódtak ki a fejemben. Részben az, amit a második válaszadó írt. Miután többször is újranéztem a filmet, arra jutottam, hogy talán nem csak ez a két lehetőség van: őrült, vagy megőrítették. Az is elképzhelhető, hogy ez sokkalta összetettebb; talán valamikor valóban idejött kutatni a szigetre, s akkor megőríthették a gyógyszerekkel, mert különös dolgokra jöhetett rá, s a jelen cselekményei már valóban a szerepjáték s az őrületének a részei. A lényeget objektív szinten nem hinném hogy meglehetne állapítani, vagy kilehetne jelenteni, a lényeg valamennyi esetben szubjektív módon rajzolódik ki:)
2010. máj. 23. 21:37
 5/5 anonim ***** válasza:
2010. aug. 9. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!