A viharsziget cimű filmben a csávó beteg vagy csak
meghülyitették?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 23. 16:41
1/8 anonim válasza:
Ez a lényege a filmnek... A rejtély. Szerintem beteg.
2011. ápr. 23. 17:52
2/8 anonim válasza:
Nyilvánvalóan beteg! Lejön a filmből. Vagy csak nekem?
2011. ápr. 23. 19:42
3/8 anonim válasza:
A felesége és a gyerekek tragédiája verte ki nála a biztosítékot. Azért lett skizofrén, mert egyszerűen nem akarta elfogadni a valóságot. Az egészet amiatt csinálták, hogy visszakerüljön a valóságba és próbálja magát túltenni az egészen. Az utolsó jelentben aztán kiderül, hogy mégse sikerül neki.
2011. ápr. 23. 20:09
4/8 A kérdező kommentje:
eddig kevés film gondolkodtatott el enyre :D köszi a válaszokat :)
2011. ápr. 24. 10:51
5/8 anonim válasza:
Sikerült meggyógyítani! Csak ő már nem akart azzal a tudattal élni,hogy meghaltak a szerettei.
2011. ápr. 24. 15:27
6/8 anonim válasza:
A legvégén az előző kezelő orvosáról még mindig azt hitte, hogy a nyomozótársa. Na most két lehetőség van:
1. Amikor azt állította, hogy tudja, hogy ki és ezt el is fogadja, akkor igazat mondott és utána kreálta újra a maga kis világát.
2. Vagy azért mondta, amit hallani akarnak, hogy hagyják őt békén. Mivel ki szeretett volna onnan jutni.
Mindkét verziónál fel se merülne bennem, az hogy meggyógyult.
2011. ápr. 24. 18:21
7/8 anonim válasza:
Szerintem azért hagyták nyitva a kérdést, hogy legyen min gondolkodni a nézőnek:) Én szeretném azt hinni, hogy csak meghülyítették.
A legvégén elejtett vmi olyan mondatot, hogy "jobb ártatlanul meghalni, mint bűnösként élni". Nekem ez azt is jelentheti, hogy csak azt akarta, hagyják már békén.
Annyira de annyira ellenszenves volt az összes doki a filmen, hogy nem akarom egyszerűen, hogy ők legyenek a jófiúk:)
2011. ápr. 24. 20:26
8/8 anonim válasza:
Sziasztok. Látom némi zavar támadt itt a filmel kapcsolatban. Nos a filmben a "csávó" valóban beteg, éppen ezért volt egy nagy színjáték megrendezve a részére, hogy felrázzák, és végre elfogadja a valóságot. A "kérdés" pedig nincs nyitva, hiszen ha visszaemlékeztek az utolsó mondatára, ami pedig az volt hogy: "nem tudom mi a rosszab szörnyetegként élni, vagy jó emberként meghalni" nem utal másra minthogy (ott a lépcsőn mikor a kollégájaként kezelte az orvosát akkor színészkedett) ő a "halált" vagyis a lobotómiát választotta. Ezt pedig azért tette mert nem tudja elviselni 3 gyermeke halálát, valamint azt hogy feleségét akire ha figyelt volna kezelhették volna, megölte.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!