Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogy is van ez a Viharsziget?

Hogy is van ez a Viharsziget?

Figyelt kérdés
Most akkor az az igaz hogy a felesége megölte a gyerekeit stb. vagy hogy a gáz ölte meg? (tudom h nem éppen aktuális film de csak most sikerült megnéznem és hát a vége kicsit zavaros...)
2011. jún. 2. 22:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, igaz.Nem a gáz volt.
2011. jún. 2. 22:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Rájött a végén, hogy tévesen gondolta a dolgokat, ezért amikor felismeri, inkább azt mondja, hogy "gyere Chuck", ergo aláírta, hogy így nem akar tovább élni, ezzel a tudattal.
2011. jún. 3. 11:20
 3/8 A kérdező kommentje:
ja én azt hittem h a végén a toronyba viszik hogy átbuherálják az agyát merthogy nem akarták hogy kitudódjon hogy mi folyik a szigeten de közben Leonak volt igaza....de ezek szerint félreértelmeztem bár elvileg ez is logikus nem?:P
2011. jún. 3. 19:04
 4/8 anonim ***** válasza:

Igazad van, úgy csinálták meg a filmet (meg a könyv is így volt megírva), hogy ne lehessen egyértelműen egyik variációt se alátámasztani vagy cáfolni. Tudom, az emberek kilencven százalékának az jött le a végén, hogy akkor biztosan be volt kattanva, de én többször megnéztem, és a könyvet is tüzetesen átvizsgáltam, és tényleg így van! Ha két különböző szemszögből nézed a történetet, akkor más-más fényben tűnik a vége :)

Én szeretem azt hinni, hogy Leót átverték csak... ilyen ellenszenves dokikat már rég nem láttam :P

2011. jún. 4. 12:52
 5/8 Darcy01 ***** válasza:
100%
Szerintem úgy volt, hogy a felesége megölte a gyerekeiket, ő pedig a feleségét. Ettől a nagy traumától bekkattant, így került az elmegyógyintézetbe. Itt csinálták meg az orvosok a színjátékot, hogy Teddy (Leonardo di C.) hátha képes lesz szembenézni az életével, a valósággal. A végén ezt el is mondják neki. Szerintem Teddy ezt felfogta, de annyira szörnyűnek találja, hogy inkább a 'zombi' életet választja, minthogy a valóságban kelljen élnie. A végén, amikor ülnek a lépcsőn azt mondja, hogy mi a jobb, szörnyként élni vagy emberként meghalni.
2011. jún. 4. 17:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Nyitottan ér véget.

A lényeg az hogy te mit látsz bele.

2011. jún. 5. 21:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez a film félelmetesen jól bemutatja hogy mi jár egy elmebeteg fejében! A külvilág hülyének nézi mert hülyeségeket beszél és csinál,de ha az ő szemszögéből nézzük a dolgot (ahogy a film végéig láthattuk) teljesen hihetőnek tűnik az ő sztorija is! Egy elmebeteg nem feltétlen azért elmebeteg mert az ürülékét dobálja,hanem mert egy saját magának felállított világban él és nem hajlandó "visszatérni" az igaziba! Ez általában azért van mert életében valami feldolgozhatatlan trauma érhette pl: saját felesége megölte a gyerekeit majd ő megölte emiatt a feleségét... Én simán bevettem az ő szemszögéből történteket is!
2011. jún. 7. 00:05
 8/8 anonim válasza:
Én úgy gondoltam, hogy végülis beteg, csak a végére amikor ezt felfogja inkább halált választja, viszont akkor miért szólítja chuck teddynek a legeslegvégén?
2013. júl. 28. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!