1 kérdés a The Flash első évadával kapcsolatban meg az idővonallal?
Szóval azt nem értem, hogy ugye Barrynek nem szabad megmentenie az anyját, mert akkor felborul minden, és más lesz a jelen. Na de már alapból felborult minden még akkor, mikor Reverse-Flash megölte az anyját, nem? Mert a legelső idővonal az volt, hogy Barry talán 2020-ba Flash lett (gondolom élt az anyja meg minden), aztán idejött Eobard a jövőből, összevesztek, és visszament oda, ahol Barry kicsi. Így megváltozott az egész múlt. Tehát, amibe mi éldegélünk, ez már a 2. idővonal, mert alapból élt az anyja. Szóval a kérdésem, hogy akkor az idő ezt miért nem bosszulja meg, vagy mi (valami ilyesmit szoktak mondani), hogy akkor még rosszabb lesz minden. Miéért mutatta Barrynek a másik Flash, hogy ne mentse meg?? Ő honnan tudná, hogy mi lesz, ha megmenti? Tehát mindegy, hogy Barry megemnti-e az anyját, már felborult úgyis az eredeti idővonal.
Na hát ez egy kicsit hosszú lett, de köszi, ha valaki elgondolkozik rajta :))
UI: egyébként most néztem meg a Holnap Legendái 1. részét, ami szerint ugye kb. 2100-ba nagy világvége van V.S. miatt :)
De ha ott világvége lenne, könyörgöm, Eobard nem élhetne a 24. században, mert ott elég békésnek tűnik minden.
Csak én gondolkozok el ennyire ezeken, vagy van más is rajtam kívül? :)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!