Fesztiválozók! A Volt fesztivállal kapcsolatban lennének kérdéseim? Egy "első-fesztiválozó"
Tapasztalatokra lennék kíváncsi, de legfőképp az árakra. Lehet bevinni bármilyen ételt/italt? Ha nem, akkor mennyibe kerül ott helyben mondjuk egy ásványvíz? Milyenek az emberek és a közösség? Szálláslehetőség? Nem akarunk sátrazni!
Kérek mindenkit, hogyha tud ezekre válaszolni, akkor teljes részletességgel tegye azt és akár privátban is írhattok. Nagyon fontos!
Köszönöm
Árakkal nem érdemes foglalkozni, annyira drága minden, hogy érdemesebb reggelente a Tescoban (vagy akárhol) bevásárolni. A Tesco kb. 10 perc sétára van. Én tavaly napon langyított konzervpörköltön meg májkrémes kenyéren éltem, annak is megvan a maga hangulata. Italt 1.5 litert szabad bevinni, természetesen alkoholmenteset csak. Ételből pedig annyit, amennyi nem haladja meg a kiskereskedelmi mennyiséget, vagy valami ilyesmi a hivatalos szöveg.
A sör 490 forint bent, ezt az egyet tudom. Pluszban még egy utántölthetős poharat is kell venned kétszázért, amire utána nagyon vigyázol:D
Emberek és közösség? Nyilvánvalóan változatos, erről nem tudok mit mondani.
Ahogy a szálláslehetőségről is csak annyit tudok, hogy időben le kell foglalni, akárhol is akarsz lakni, mert gyorsan elfogynak a helyek. Talán már késő is. Marad a sátor.
Ne gondolkozz előre, majd lesz valahogy. Annál jobb:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!