Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » VOLT fesztivál 1 napos tapaszt...

VOLT fesztivál 1 napos tapasztalatok? + van aki szintén csak a BMTH miatt jönne egy napra?

Figyelt kérdés

Eddig nem nagyon voltam fesztiválokon, csak kisebb koromban néhányszor a szigeten. Már alapból is terveztem, hogy idén elmegyek valamelyikre pár napra, és mivel a kedvenc együttesem, a Bring me the horizon jön a VOLTra, igy mindenképp el szeretnék menni 04-én.

Csak hogy a barátaim közül nem sokan vannak, akik ilyen zenét hallgatnak, akik pedig igen, nem érnek rá. Nincs köztetek valaki aki szintén ilyen helyzetben van és nem szeretne egyedül menni? írhattok :)

A másik meg ugye, hogy nem nagyon vannak fesztiválos tapasztalataim..Pl egyedül mennyire lehet élvezni, mennyivel előtte kell odamennem a színpadhoz h majd az első sorban lehessek, és csak úgy egyáltalán, bármit írhattok, érdekel :)

16/L

2014. márc. 16. 17:52
 1/4 anonim válasza:

Üdv.

Én barátnőmmel voltam tavaly elösször a VOLT-on. Neki is és nekem is ez volt az első fesztivál ahova elmentünk.Arról ugye nem tudok nyilatkozni, hogy mennyire lehet egyedül élvezni egy fesztivált, de ha eléggé nyitott vagy akkor úgyse leszel egyedül, valakivel úgyis összebarátkozol.(pl. Mi egy sráccal spanoltunk össze aki egyedül jött és mellettünk sátrazott le.)

Ahhoz, hogy első sorba lehess elösször is szerencsésnek kell lenned. Mi pl. A knife partyn ugy voltunk első sorba, hogy az elötte lévő előadót (nem emlékszem a nevére, de headlinner volt) hátulrol néztük aztán amikor vége lett akkor ugye a tömeg elment söré' és mi akkor szambàztunk elöre :-)

17\F

2014. márc. 17. 08:12
 2/4 A kérdező kommentje:
hehe köszi :) es amugy a koncerteken kivul mit lehet ott csinalni, vannak valamifele programok, vagy folyamatosan van valahol valamilyen koncert, vagy ez hogy van?
2014. márc. 17. 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is BMTH miatt megyek és elôször:) Szerencsére tesóm szereti a mûfajt, úgyhogy vele megyek. Amilyen kérdéseket feltettél engem is érdekelnének :D Viszont annyit tudok, hogy több kis színpad is van, és különbözô stílusú magyar elôadók játszanak ott, és a nagyszínpadon szoktak fellépni a külföldi elôadók
2014. márc. 20. 00:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én is totál egyedül megyek, csak a BMTH napra :D Erdélyi vagyok, szóval elég nagy út, és csak én vagyok ennyire elvetemült rajongó, hogy elmenjek miattuk. Szerintem teljesen oké egyedül menni, majd ott haverkodhatsz. Sokkal szabdultabb a hangulat.:) Előtte lesznek még koncertek, szóval ha legelőre max úgy kerülhetsz, hogy előregyúródsz. De mondjuk Oliékból kinézem, hogy a szabályok ellenére menni fog a moshpit és a pogó :) Ha gondolod, írj privátban, összefuthatunk majd ott valamikor koncert előtt:) 15/L
2014. máj. 22. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!