VOLT fesztivál 1 napos tapasztalatok? + van aki szintén csak a BMTH miatt jönne egy napra?
Eddig nem nagyon voltam fesztiválokon, csak kisebb koromban néhányszor a szigeten. Már alapból is terveztem, hogy idén elmegyek valamelyikre pár napra, és mivel a kedvenc együttesem, a Bring me the horizon jön a VOLTra, igy mindenképp el szeretnék menni 04-én.
Csak hogy a barátaim közül nem sokan vannak, akik ilyen zenét hallgatnak, akik pedig igen, nem érnek rá. Nincs köztetek valaki aki szintén ilyen helyzetben van és nem szeretne egyedül menni? írhattok :)
A másik meg ugye, hogy nem nagyon vannak fesztiválos tapasztalataim..Pl egyedül mennyire lehet élvezni, mennyivel előtte kell odamennem a színpadhoz h majd az első sorban lehessek, és csak úgy egyáltalán, bármit írhattok, érdekel :)
16/L
Üdv.
Én barátnőmmel voltam tavaly elösször a VOLT-on. Neki is és nekem is ez volt az első fesztivál ahova elmentünk.Arról ugye nem tudok nyilatkozni, hogy mennyire lehet egyedül élvezni egy fesztivált, de ha eléggé nyitott vagy akkor úgyse leszel egyedül, valakivel úgyis összebarátkozol.(pl. Mi egy sráccal spanoltunk össze aki egyedül jött és mellettünk sátrazott le.)
Ahhoz, hogy első sorba lehess elösször is szerencsésnek kell lenned. Mi pl. A knife partyn ugy voltunk első sorba, hogy az elötte lévő előadót (nem emlékszem a nevére, de headlinner volt) hátulrol néztük aztán amikor vége lett akkor ugye a tömeg elment söré' és mi akkor szambàztunk elöre :-)
17\F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!