Tudnátok nekem írni jó fantasy filmet, sorozatot?
Az igazság az, hogy nem sok ilyen film készül, de nagyon szeretem őket.
Szeretnék leszögezni ezzel kapcsolatban pár dolgot:
- nem gyerekmesét és animét keresek (narnia, percy jackson, utolsó léghajlító stbstb...)
- Nem scifit keresek (xmen startrek starwars stbstb)
- A Harry Pottert és hasonló társait nem igen nevezném fantasynak nem ilyet keresek
- Igazi fantasy világra és igazi fantasy elemekkel készült sorozatot illetve filmet keresnék mint például Dungeons and dragons filmek, mythica filmek, SAGA , ide sorolhatnánk persze a gyűrűk urát, hobbitot trónok harcát stb. de ezeket láttam.
Nagyon megköszönném ha valaki tudna valami új jót mondani nekem.
Beowulf - Legendák lovagja /2007/
Willow
Sárkányszív
Titánok harca
Titánok haragja
John Carter
A hős legendája sorozat (Terry Goodkind regénye nyomán)
és erre várok én is: [link]
Ez a Shannara érdekesnek tűnik bár ennek is kicsit ilyen tiniorientált szaga van de belelesek, köszönöm. A Conan az meg alap:)
Rhellának: Ezeket láttam mind a Warcraftot meg nem győzöm kivárni én sem igen jónak ígérkezik. Végre egy olyan mozifilm ( a gyűrűk urán és a hobbiton kívűl) ami egy ilyen témát dolgoz fel.
Köszönöm a válaszokat.
A Shannara valóban némileg tiniorientált, elég csak megnézni a főbb szereplőket. Azonban már az első rész fele környékén megmutatkozik, hogy tud kellőképpen komor és sötét hangulata is lenni. A látványvilága pazar, a jelmezek ötletesek (gázálarcos trollok például). Legalább az első részt nézd végig (valójában egy dupla epizód), ha nem tetszik, akkor abba is hagyhatod, mert a többi része is olyasmi. Egyébként Terry Brooks híres regénysorozatát veszi alapul.
Nekem amúgy tetszett a nem túl régi Herkules film is (Rockkal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!