De a Star Trek-be bele tartozik a 8472-es faj és a borg.
2016. jan. 3. 20:30
4/17 anonim válasza:
Egyik se :(
2016. jan. 3. 20:31
5/17 anonim válasza:
Most miért kellett a csávót lepontozni, mert azt mondta, hogy neki a star wars jön be? Egyébként nekem is. Nekem az jobban tetszik, mert jobban meg vannak csinálva a harcok, és izgalmas a cselekmény.
2016. jan. 3. 20:43
6/17 anonim válasza:
Nekem is a Star Wars a bejövősebb. A Star Trek mindig is olyan "sterilnek" hatott. Meg valahogy a készítők sosem engedték el a fantáziájukat az idegen fajokat illetően. A 90%-uk emberszerű. Az SW kapcsán pedig csak elég megemlíteni azt az ominózus kocsmai jelenetet a Tatooine-n :)
2016. jan. 4. 00:41
7/17 anonim válasza:
A földönkívüli effektek miatt nem feltétlen érdemes összehasonlítani a kettőt, a Star Trek minimális költségvetésű TV sorozatként indult, azzal kellett dolgozniuk, amijük volt, és a későbbi darabok is az ott lefektetett alapokra építettek.
Én egyiknek se vagyok elkötelezett rajongója, de ettől még mindkettő tetszik. Mivel a kaland és fantasy azért mégis csak jobban vonz a Star Trek komolyabb, kemény sci-fis témáinál, ezért a Star Wars-t kedvelem jobban. De elismerem a Trek erősségeit is, szívesen nézek belőle részeket.
2016. jan. 4. 01:53
8/17 anonim válasza:
Nem sok közös van bennük; azon kívül, hogy az űrben játszódnak, és mindegyik nevében "Star" szó van. Arról már nem is bezsélve, hogy egyik egy sorozat, ásik meg egy iflm...
A Star Trek-ben több az űrlény, és több apróbb sorozatból áll. A Star Wars pedig 1db konkrét történet; sorozat nincs belőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!