Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Star Trek vagy Star Wars...

James T kirk kérdése:

Star Trek vagy Star Wars univerzum?

Figyelt kérdés

2016. jan. 3. 20:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
21%
Warcraft
2016. jan. 3. 20:24
 2/17 anonim ***** válasza:
75%
Star Wars.
2016. jan. 3. 20:25
 3/17 A kérdező kommentje:
De a Star Trek-be bele tartozik a 8472-es faj és a borg.
2016. jan. 3. 20:30
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyik se :(
2016. jan. 3. 20:31
 5/17 anonim ***** válasza:
30%
Most miért kellett a csávót lepontozni, mert azt mondta, hogy neki a star wars jön be? Egyébként nekem is. Nekem az jobban tetszik, mert jobban meg vannak csinálva a harcok, és izgalmas a cselekmény.
2016. jan. 3. 20:43
 6/17 anonim ***** válasza:
42%
Nekem is a Star Wars a bejövősebb. A Star Trek mindig is olyan "sterilnek" hatott. Meg valahogy a készítők sosem engedték el a fantáziájukat az idegen fajokat illetően. A 90%-uk emberszerű. Az SW kapcsán pedig csak elég megemlíteni azt az ominózus kocsmai jelenetet a Tatooine-n :)
2016. jan. 4. 00:41
 7/17 anonim ***** válasza:

A földönkívüli effektek miatt nem feltétlen érdemes összehasonlítani a kettőt, a Star Trek minimális költségvetésű TV sorozatként indult, azzal kellett dolgozniuk, amijük volt, és a későbbi darabok is az ott lefektetett alapokra építettek.

Én egyiknek se vagyok elkötelezett rajongója, de ettől még mindkettő tetszik. Mivel a kaland és fantasy azért mégis csak jobban vonz a Star Trek komolyabb, kemény sci-fis témáinál, ezért a Star Wars-t kedvelem jobban. De elismerem a Trek erősségeit is, szívesen nézek belőle részeket.

2016. jan. 4. 01:53
 8/17 anonim ***** válasza:

Nem sok közös van bennük; azon kívül, hogy az űrben játszódnak, és mindegyik nevében "Star" szó van. Arról már nem is bezsélve, hogy egyik egy sorozat, ásik meg egy iflm...

A Star Trek-ben több az űrlény, és több apróbb sorozatból áll. A Star Wars pedig 1db konkrét történet; sorozat nincs belőle.

2016. jan. 4. 06:28
 9/17 anonim ***** válasza:
Star wars imádom
2016. jan. 4. 16:07
 10/17 anonim válasza:
Star Wars
2016. jan. 4. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!