Star Wars. Két Darth Sidious-os aranyköpésnél tuĐ+ok segíteni? (łent)
Figyelt kérdés
1. Mit mond Darth Sidious közvetlenül azelőtt, hogy kik.úrja az ablakon Windu mestert? Egyszerűen érteni nem lehet azt az 1-2 szót, amit Sidious éppen a villámszórás közben mond, amikor már Windu tehetetlen... (lehetőleg angolul -is- jó lenne tudnom)
2."The Force is strong with you. A powerful Sith you will become. ***** you should be known as Darth... Vader." - itt milyen szót mond Sidious a "*****" helyén?
2015. febr. 25. 20:31
1/12 anonim válasza:
"Hatalom, korlátlan hatalom". Tényleg elég nehéz érteni, de erre van egy jó megoldás: bekapcsolod a feliratot a DVD-n!
2/12 anonim válasza:
Pontosítok: "Hatalom, végtelen nagy hatalom!" - ezt mondja, az előbb fejből írtam.
2. "Henceforth". Nekem is új a szó.
3/12 anonim válasza:
1. Hatalom, végtelen hatalom
2. a henceforth (fordító:ezentúl), úgy rémlik a nevével kapcsolatban mondja, kb: ezentúl legyen a neved Darth..Vader
4/12 anonim válasza:
Hármas. Feltűnt, hogy húsz perccel hamarabb leírtam azt, amit te? Látsz is, vagy csak nézel???
5/12 anonim válasza:
A jelentését nem írtad le.. Gondoltam így kerek egész lesz a dolog.
6/12 anonim válasza:
S nem tudja megnézni Google fordítóban?
7/12 anonim válasza:
Na mindegy, kaptál egy rakat piros kesztyűt tőlem is, meg a másik két gépről is.
8/12 anonim válasza:
Legyen ez a legnagyobb bajom:
9/12 anonim válasza:
Neked a legnagyobb bajod, hogy egy okoskodó p ö c s vagy, akinek élete legnagyobb sikere, hogy elér 86%-ot a Gyakorikérdéseken Star Wars és hasonló komoly témákban, míg a való életben meg egy senki vagy. Egy vesztes, divatos szóval lúzer.
10/12 anonim válasza:
Most komolyan megéri 1-2 gyakoris válaszon így felhúzni magad?LoL Mondjuk engem szórakoztat amit csinálsz szóval mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!