Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a Star...

Mi a véleményetek a Star Wars-epizódokról, mit vártok az új hetedik résztől?

Figyelt kérdés
Személy szerint, így a film múfaja miatt annyira nem tetszett ez az egész, aztán picit utólag elkezdtem nézni a részeket, és nagyon megfogtak! Talán a Star Wars miatt szerettem meg a sci-fi-t, azonban picit aggódok a tipikus hibától:évekkel később csinálnak egy részt, amely lerombolja az egész sorozat image-t.

2015. febr. 12. 21:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóképp vagyok.

A régi filmekben még nagyon modern dolgoknak számítottak gépek, űrhajók stb., de lehet hogy ha most is ezt veszik elő, gagyinak fog tűnni. Meg volt egy tipikus hangulata a filmeknek, remélem nem esnek túlzásokba a készítők.

2015. febr. 12. 21:57
 2/13 anonim ***** válasza:
47%

"amely lerombolja az egész sorozat image-t"

Azt már lerombolta az előzmény trikógia, így ettől nem kell tartani.

2015. febr. 12. 22:06
 3/13 anonim ***** válasza:
*trilógia
2015. febr. 12. 22:06
 4/13 anonim ***** válasza:

Kedvelem őket, én még az előzményekkel is viszonylag elnéző vagyok, bár tisztában vagyok a hiányosságaikkal.

Tudván, hogy most nem Lucas a főfejes, és hogy az eredeti trilógiához nyúlnak vissza, bizakodva (de nem elbizakodva) állok hozzá a 7. részhez. Remélhetőleg sikerül elérniük valami megfelelő egyensúlyt az újszerűség és a nosztalgikus rajongók kielégítése között.

2015. febr. 12. 22:16
 5/13 anonim ***** válasza:

variáció a: sokkal jobb lesz. végre kerül egy kis morális üzenet, lesz mondanivaló és az első három réssszel ellentétben tisztességes színészek.

variáció b: ugyanolyan felszínes agy nélkül lövöldözős-pucérkodós-pofázós lesz, mint az első három vagy mint a star trek reboot.

2015. febr. 13. 00:50
 6/13 anonim ***** válasza:
54%
De elegem van már az agyatlan előzménytrilógia fikázókból. Normális érveket alig bírnak felhozni, hogy miért is szarok azok a filmek, egyszerűen az a divat, hogy azt fikázni kell, de amikor meg kéne magyarázni miért rossz előzménytrilógia, akkor már meg is áll a tudomány.
2015. febr. 13. 06:33
 7/13 anonim ***** válasza:

"De elegem van már az agyatlan előzménytrilógia fikázókból."

Másnak meg az agyatlan előzmény trilógia b*zikból.

2015. febr. 13. 08:24
 8/13 anonim ***** válasza:

"Másnak meg az agyatlan előzménytrilógia b*zikból"

Na akkor itt az alkalom, hogy megindokold, miért szar az előzménytrilógia. Hallgatlak. :))

2015. febr. 13. 11:58
 9/13 A kérdező kommentje:
Habár az előzmény részek nem voltak a legkimagaslóbbak, nekem valamilyen szinten tetszettek és én úgy gondolom kellettek is:) Sokan attól paráznak, hogy Disney kiadás és ez rontja el a filmet, erről mit gondoltok?
2015. febr. 13. 16:48
 10/13 anonim ***** válasza:
Sokan ugyanezt mondták a Marvel filmeknél is, amikor őket felvásárolta a Disney, de azoknak se lett bajuk emiatt. Szerintem a mostani Star Wars rajzfilmet is tűrhetően kezelik, ezért nem aggódok amiatt, hogy a film is a Disney logó alatt jön ki. Az eleve biztató, hogy ezúttal nem George Lucas kezében van az egész.
2015. febr. 13. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!