Mi a véleményetek a Star Wars-epizódokról, mit vártok az új hetedik résztől?
Én is hasonlóképp vagyok.
A régi filmekben még nagyon modern dolgoknak számítottak gépek, űrhajók stb., de lehet hogy ha most is ezt veszik elő, gagyinak fog tűnni. Meg volt egy tipikus hangulata a filmeknek, remélem nem esnek túlzásokba a készítők.
"amely lerombolja az egész sorozat image-t"
Azt már lerombolta az előzmény trikógia, így ettől nem kell tartani.
Kedvelem őket, én még az előzményekkel is viszonylag elnéző vagyok, bár tisztában vagyok a hiányosságaikkal.
Tudván, hogy most nem Lucas a főfejes, és hogy az eredeti trilógiához nyúlnak vissza, bizakodva (de nem elbizakodva) állok hozzá a 7. részhez. Remélhetőleg sikerül elérniük valami megfelelő egyensúlyt az újszerűség és a nosztalgikus rajongók kielégítése között.
variáció a: sokkal jobb lesz. végre kerül egy kis morális üzenet, lesz mondanivaló és az első három réssszel ellentétben tisztességes színészek.
variáció b: ugyanolyan felszínes agy nélkül lövöldözős-pucérkodós-pofázós lesz, mint az első három vagy mint a star trek reboot.
"De elegem van már az agyatlan előzménytrilógia fikázókból."
Másnak meg az agyatlan előzmény trilógia b*zikból.
"Másnak meg az agyatlan előzménytrilógia b*zikból"
Na akkor itt az alkalom, hogy megindokold, miért szar az előzménytrilógia. Hallgatlak. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!