SPOILER! Ez most komoly?
Figyelt kérdés
A Az Ébredő Erő előzetesei tele voltak ezzel a szürke páncélos klónnal most meg kiderül róla hogy csaj és szól két szót utna meg beaprítják szemétnek...miért rakták bele?2015. dec. 20. 17:15
1/10 anonim válasza:
Marketing. :) Én is hiányoltam vele kapcsolatban több, vagy hosszabb jelenetet.
Mondjuk az, hogy nő, nem tudom miért zavar téged. Engem nem érdekelt túlzottan.
2/10 A kérdező kommentje:
Engem se de idegesítő a hangja.
2015. dec. 20. 17:33
4/10 anonim válasza:
Felesleges volt belerakni szerintem is, bár nem zavart a jelenléte. Ott vót' oszt' kész.
5/10 anonim válasza:
Egyrészt azt már rég elárulták, hogy csaj, másrészt meg ez mitől lenne baj?
6/10 anonim válasza:
Olyan butaságokba tudnak belekötni az oldalon kommentelők, hogy az már lassan megér egy külön aranyköpések gyűjteményt.
Fájt az 1500 Ft? Vagy nem volt Yodás figura a Star Wars menühöz, vagy mi a rosseb van már, hogy mindenki itt rinyál meg jajong az oldalon? :D
7/10 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszokat!De értelmesebbeket vártam volna!
2015. dec. 20. 18:46
8/10 anonim válasza:
Ennél hogy lehet értelmesebb választ adni? Nem volt sok szerepe, és ennyi. Nem igazán van ezen mit magyarázni.
9/10 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy kúltúráltabb válaszokat vártam volna.
2015. dec. 21. 00:53
10/10 anonim válasza:
Honnan tudjátok hogy tényleg bezúzták?
Lehet, hogy túlélte aztán majd viszontlátjuk c:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!