Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Akik fikázzák az előzmény...

Akik fikázzák az előzmény trilógiát, ez már szerintetek jó volt? (SW 7)

Figyelt kérdés
Szerintem gyenge volt. A PT-ben legalább volt tökösség és teljesen újat mutatott, nem akart olyan lenni, mint az OT. De eddig az SW 7 mit tett hozzá az univerzumhoz?
2015. dec. 20. 13:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Sok ilyen kérdés nyílik még? Ez is kezd már unalmas lenni, hogy mindig jön valaki egy új "kérdéssel", aki leszidja a filmet. Köszönjük Emese.

Nincs még vége a trilógiának, miért írunk le egy 3 részes szériát már az első rész után?

2015. dec. 20. 13:48
 2/7 anonim ***** válasza:
59%

ÍRÁSOM SPOILERT TARTALMAZHAT, NE OLVASSA AKI MÉG NEM LÁTTA A FILMET.

Szerintem jó volt, de azért volt jó pár dolog ami

zavart.

Annak nagyon örülök, hogy mint 3. trilógia, egy 3. hangulati egységet képviselt. Az eredeti trilógia, és az előzménynek teljesen más hangulata volt, szerencsére ez is újat kapott.

A felszínen vizsgálva elég átlagos film volt, zavaróan sok poénos jelenettel. A végén lévő bolygó robbantásos hadművelet meg rettenetesen össze volt csapva...

A felszín alatt viszont szinte mesterien megvoltak alkotva az apró részletek. Kylo Ren VÉGRE VALAHÁRA nem a határozott oldalát mutatja be a sötét oldalnak, hanem a kétségbeesett, félelemben élő mivoltát, aki folyamatosan vívódik és szenved.

Szerintem jó volt, de néha nagyon érződött a Disney nyomása. Feleslegesen sok volt a vicc, a jópofa jelenet.

2015. dec. 20. 14:16
 3/7 anonim ***** válasza:
58%
Én megpróbáltam élvezni. De tényleg. Én AKARTAM élvezni. De egyszerűen nem ment. Nem tudtam komolyan venni. Ennyi. Komolytalan volt az egész film. Aztán jön az is, hogy a sztori meg a negyedik részt másolja. És valahogy az egész film olyan kevésnek érződött. A negyedik részt megnézem, annak faszántos lezárása van, itt meg egy nagy "to be continued"...
2015. dec. 20. 14:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Az V. résznek is "to be continued" vége van, az nem zavar gondolom senkit. Lando és Csuvi elmennek Soloért, Luke lábadozik, stb. Engem nem zavart a VII. esetében az erős "folytatjuk" lezárás. Örülök neki valahol, mert így több idő tud jutni Luke történetére. Tuti, hogy félig meddig róla fog szólni a VII. rész.
2015. dec. 20. 15:05
 5/7 anonim ***** válasza:
*róla fog szólni a VIII. rész.
2015. dec. 20. 15:06
 6/7 anonim válasza:

Bevallom amikor én kijöttem a moziteremből, csalódott voltam. Mire hazaértem, már kikiáltottam a legrosszabb SW résznek az összes közül. Aztán ahogy gondolkodni kezdtem rajta, sok mindent máshogy látok már.

Egyrészt ez egy felvezető rész volt, így szerintem sokkal jobban lehet majd értékelni, ha kijött a másik 2 rész is.

Másrészt szerintem ezt minimum 2-3szor érdemes megnézni, mert valóban vannak benne idegesítő és elkapkodott részek, se eleje, se vége történetszálak, de ha jobban belegondol az ember (ehhez kell szerintem többször megnézni) pár érdekes elem előbukkanhat még.

Viszont amit meg kell szoknom nekem, az a klasszikus Lucas-féle SW érzés, ami ebben már nem volt benne. Talán ezért is voltam igazán csalódott a film után. De sajnos ezt már meg kell szokni, teljesen új csapat csinálja, így elkerülhetetlen, hogy más lesz a hangulata az egész trilógiának.

2015. dec. 20. 15:43
 7/7 anonim ***** válasza:
#4 Nekem pont ezért tetszik sokkal jobban a negyedik rész, mint az ötödik.
2015. dec. 20. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!