Mi a véleményetek az előzmény Star Wars filmekről?
Én nagy Star Wars rajongó vagyok már nagyon rég óta. Amikor kijöttek az előzmény filmek én úgy éreztem hogy méltó a Star Wars névre. De sokan kritizálják és leszólják őket. Ti szeretitek vagy bánjátok hogy kijöttek?
U.I:Kérlek értelmesen indokoljátok meg a véleményeteket hogy miért szeretitek vagy utáljátok őket.
Nekem olyan 7.5 pontos a 10es skálából az előzménytrilógia, kicsit csalódás a régi részekhez képest.
-A baljós árnyakban Liam Neelson alakítása az ami felhozza a filmet, meg esetleg a szenátor alakítása, viszont nekem a kereskedelmi szövetséges történetet abszolút nem jött be, gagyi parázós idióta karakterek, szinte fura is, hogy a nagyúr ilyen alakokkal paktált le, lehetett volna jobb felvezetése is a Sith nagyúr világuralmi tervei kezdetének. Jar jar nem lenne rossz karakter nem gáz ha vannak vicces alakok, a régi részekben is voltak de amikor 100.jára is bénázik és murisra próbálják venni minden bénázását látszott, hogy iszonyat a gyerekekre mentek rá ami nagy hiba volt.
-A klónok támadása már komolyabb film volt ráadásul krimis lett ami nem volt rossz, viszont sok érdemi dolog nem történik benne, és csak a végén kapunk egy kis háborút, annak is csak a felvezetését
-A sithek bosszújában az nem tetszett, hogy rögtön a háború végével kezdődik, hol van a nagy háború amiről Obi Wan mesélt? :) Értem én, hogy nem fér bele az időbe, de akkor ebből csináltak volna 2 filmet, lett volna az 1. része a háború, 2. része pedig a vége és a birodalom megszületése. Ez a rész tetszett a legjobban, de vannak nagy hibái is, pl, Anakin átálása a sötét oldalra olyan hirtelen végbezajlott, hogy egyik pillanatban hű jedi volt a másikban meg már gyerekeket ölt, azt nem kellett volna mutatni, és nem a gyerekek miatt hanem a hitelesség megőrzése miatt, elég lett volna ha a klónok végeznek velük, Anakin meg megölt volna pár érettebb jedit.
Egy nagy pozitívum van a filmben, az pedig az uralkodó, zseniálisan viszi végbe a köztársaság lezüllesztését és a birodalom megalapítását, igazi sötét gonosz karakter és a színészi munkája elismerésre méltó. Obi Wan színésze még említésre méltó, nagyon jól alakít, hitelesen alakítja a bölcs de egyben elfogadó jedi mestert aki egyszerre hű a jedi rendhez de Anakin problémáit is megértette egy darabig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!