A Star Wars 6. részében Luke milyen kiváltságokkal rendelkezett? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy amikor Palpatine elé vitték akkor az uralkodó megenngedte neki (Luke-nak), hogy ki menjen a mosdóba vagy adott-e neki enni, ha éhes volt?2015. máj. 27. 14:29
1/8 anonim válasza:
Kb. összesen 1-2 órát töltött ott, vagy még 1-et sem, szöval nem hiszem annyira nagy szüksége volt enni/inni/szarni/hugyozni
2/8 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy hideg sülthús és narancslé volt (a császár trónjának egyik karfája hűtőszekrényként funkcionált), viszont a wc-re nem engedték ki. Ez is egy eszköz volt arra, hogy megtörjék, és átálljon a sötét oldalra.
3/8 anonim válasza:
én is úgy tudom wc-re nem engedték ki....:)
4/8 anonim válasza:
Jesszusom... eleve a Star Warsban soha senki nem ment ki vécére, és kajálni is szökőévente egyszer szoktak, emellett ahogy az első írta jó ha egy órát eltöltött ott, és kicsit komolyabb volt a szituáció minthogy Luke budira mászkáljon vagy grillcsirkét egyen.
5/8 anonim válasza:
gyomorideg volt biztos, akkor meg nem akar enni, a másik vagy szintén a gyomoridegtől beszorult, vagy kijött minden, de mint a jó harcosok a háborúban ilyenekkel nem foglalkoznak, be, illetve kiengedik csata előtt-közben
7/8 anonim válasza:
"és kajálni is szökőévente egyszer szoktak"
Na igen, és mikor megterített asztal várja őket a Bespinen, akkor is inkább rálőttek szegény Vaderre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!