Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Star Wars 6. részében Luke...

A Star Wars 6. részében Luke milyen kiváltságokkal rendelkezett? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy amikor Palpatine elé vitték akkor az uralkodó megenngedte neki (Luke-nak), hogy ki menjen a mosdóba vagy adott-e neki enni, ha éhes volt?

2015. máj. 27. 14:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kb. összesen 1-2 órát töltött ott, vagy még 1-et sem, szöval nem hiszem annyira nagy szüksége volt enni/inni/szarni/hugyozni
2015. máj. 27. 15:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy hideg sülthús és narancslé volt (a császár trónjának egyik karfája hűtőszekrényként funkcionált), viszont a wc-re nem engedték ki. Ez is egy eszköz volt arra, hogy megtörjék, és átálljon a sötét oldalra.
2015. máj. 28. 10:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
én is úgy tudom wc-re nem engedték ki....:)
2018. jan. 2. 17:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Jesszusom... eleve a Star Warsban soha senki nem ment ki vécére, és kajálni is szökőévente egyszer szoktak, emellett ahogy az első írta jó ha egy órát eltöltött ott, és kicsit komolyabb volt a szituáció minthogy Luke budira mászkáljon vagy grillcsirkét egyen.
2018. febr. 8. 17:49
 5/8 anonim ***** válasza:
gyomorideg volt biztos, akkor meg nem akar enni, a másik vagy szintén a gyomoridegtől beszorult, vagy kijött minden, de mint a jó harcosok a háborúban ilyenekkel nem foglalkoznak, be, illetve kiengedik csata előtt-közben
2018. febr. 8. 18:53
 6/8 Captain Logic ***** válasza:
Vótmá ez a kérdés.
2018. febr. 18. 13:05
 7/8 anonim ***** válasza:

"és kajálni is szökőévente egyszer szoktak"

Na igen, és mikor megterített asztal várja őket a Bespinen, akkor is inkább rálőttek szegény Vaderre.

2020. márc. 28. 18:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Jaja,meg is böfiztette.
2020. márc. 28. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!