A Star Wars 7-ről (aki látta) mi a véleményetek? Tetszett-e nektek? (bővebben lent, SPOILER VESZÉLY! )
SPOILER VESZÉLY!!!
Én tegnap néztem meg, és sajnos már csak 3D-re tudtam jegyet szerezni, kicsit többet vártam, vagy csak túl volt hypolva...
Ami tetszett:
-A képi világa a klasszikus trilógiát idézi
-a régi szereplők egy része is benne vannak a filmben
-Nem minden CGI borzadály mint az 123-nál, bár azért CGI nélkül lett volna az igazi minden makettal stb.
Ami nem tetszett:
- kicsit gyenge történet(persze nem lehet 30 évet 2 órába elmesélni)
-Kylo Ren olyan mint egy hisztis kölyök(gyenge), nem "igazi" fő gonosz, nem egészen ezt vártam volna, ráadásul a szinész lóképű is :XD
-Finn sem az igazi, de azért nem olyan vészes a karakter. De találhattak volna tőle jobb fekete szinészt is.(a zsarus/nyomozós/drogos filmek tele vannak ilyen színészekkel)
- Han Solo meg hal
Továbbá: van benne egy idegen lény, vagy vezér. Azt gondolom a film és maga 2 trilógia mintha Alapítvány koppintása lenne.Egyszóval lopás, bár ez annyira nem érdekel.
Szóval nem mondom hogy fos. Vagy igazából nem úgy sz@..r mint az 123 rész. Azoktól mindenképpen jobb.
Röviden ennyi.
Előző vagyok.
Elolvastam hogy még mit írtál "30 évet nehéz 2 órába elmesélni"
most komolyan..? azt ugye tudod hogy a 30 év eltelte (A jedi visszatér-től) utániakat mutatta be nem pedig hogy mi történt 30 év alatt..
Ami 30 év alatt történt azt elején írja Le az intro sárga szöveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!