Olvastátok a star wars végzetes szövetség című könyvet? Kinek hogy tetszett?
Hú, ezt pont nem, de másokat igen, és azok jók voltak. Imádom a Star Wars-t! :)
Majd írd le, hogy milyen, ha elolvastad. :)
Melyik időszakban játszódik?
a régi köztársaság és a sith birodalom idején
és kicsi a könyvről :A Köztársaság és a Sith Birodalom egyaránt felbolydul, amikor az egyik hutt bűnszervezet árverést rendez. A Köztársaság a fiatal Jedi-padavant, Shigar Konshit küldi nyomozni, oldalán egy volt elitkatonával. A Birodalom egy Sith-tanítványt bíz meg a küldetéssel, aki maga sem tudja még, hogy a múltja megdöbbentő titkokat rejt. Egy lépéssel előttük jár a rejtélyes mandalori, Dao Stryver aki szintén a saját terveit szövögeti. Bár egyikük sem tudja pontosan, hogy mi az a kincs, ami a huttok kezébe került, mindannyiuk feltett szándéka, hogy megszerzik azt. Azonban az igazság végzetes. A Köztársaságnak és a Birodalomnak, a Jediknek és a Sith-eknek olyat kell tenniük, amit azelőtt soha: össze kell fogniuk. A kincs ugyanis olyan veszélyt hordoz, amely képes elpusztítani az egész Galaxist...
Jól hangzik. :)
Én a Jedi Apprentice-sorozatot olvastam, meg pár, azt kiegészítő könyvet mostanában.
Ha idegen nyelven is jó, akkor 100%, hogy le tudod tölteni netről, csak írd be google-ba!
Nekem a teljes Jedi Apprentice-sorozat, meg a többi hasonló könyv is így van meg. Mondjuk spanyolul, de angolul is persze biztosan fenn vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!