Melyik az a könyv amit többször olvastatok már? És hányszor?
Mary Higgins Clark: Halálos tánc - már vagy háromszor olvastam, most fejeztem be megint. :)
A Harry Potter-könyveket is sokszor olvastam. Ha nagyon tetszik egy könyv, akkor azt valószínűleg többször olvasom. :)
Én nagyon szeretem:
Simone Elkeles-Tökéletes kémia
Még csak kétszer olvastam, mert nem régen jelent meg.
Nálam : Simone Elkeles - Tökéletes kémia
Cassandra Clare - Végzet erekléyi tirlógia
Richelle Mead - Vérvonalak
és Leiner Laure - Szent johanna gimi - voltak a befutók, de ezek rengetegszer :)
Leiner Laura- Szent Johanna Gimi ez a kedvenc könyvem mind a 6. azt hiszem legalább olvastam 1000x
Becca(nem jut eszembe a vezeték neve- Csitt, Csitt és a második része . hát most kaptam nem rég de már 4x elolvastam
nem jut eszembe az író neve de Szárnyak,és ennek a második Varázsigék azt hiszem ezt csak 2, olvastam de nagyon megfogodt imádtam.
és hát sok ilyen vörös pöttyös. ott vannak a legjobbak:)
khömm... azért ezt itatnám:)))
Orwell-1984 (3x), Harry Potter könyveket számtalanszor, Tüskevár(4), Egri csillagok (2), Quo Vadis (3), Al Pacino életrajz (sok), Anthony Kiedis életrajz (sokk:), jane Eyre (úgy 5x), Bűn és bűnhődés (2), Biff evangéliuma (3), Emma D. - A szoba (3) és Jodi Picoult könyveit is többször olvastam már. ezekre emlékszem:)
19/L
Árvácska: 2-szer
Harry Potter 4,5,6,7: 2-szer
Harry Potter könyvek, megszámlálhatatlanul sokszor
Gerald Durrell Korfu-trilógiája, minimum négyszer
Dragon Lance Krónikák, minimum négyszer
Nagy Katalin: Intőkönyvem története, kb. ötször
Szalay Lenke: Bezzeg az én időmben, kb. ötször
Felix Salten: Bambi gyermekei, kb. négyszer
L. M. Montgomery Anne-sorozata, kb. háromszor
Jean Webster: Nyakigláb apó, kb. négyszer
J. R. R. Tolkien: A Gyűrűk Ura, eddig kétszer
E.T.A. Hoffmann: Az arany virágcserép, kétszer
Rudyard Kipling: A Dzsungel Könyve, háromszor
Charlotte Brontë: Jane Eyre, kétszer
Fekete István: Tüskevár, kb. háromszor
G. Szabó Judit: Hárman a szekrény tetején, kb. hatszor
Petrivácz István: Nevelem a családom, kb. ötször
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!