Na mit szóltok a Star Wars hoz, ki tetszett, ki nem, mi tetszett, mi nem?
Nekem nagyon tetszett. Nyilván van benne pár dolog ami nem éppen SW hű és kicsit furcsa, de ez várható volt, hogy más lesz a hangulata. Ez egy előkészítő része volt a következő kettőnek, olyasmi mint anno a 2. rész, ami kicsit laposabbra és romantikusabbra sikerült, de az is jó volt, csak tele volt magyarázkodásokkal, hogy értsük mi miért történik később.
A 7-ben ugyan ez van. Szereplők bemutatás és a helyzet felvázolása.
És az óvodás vagdalózásával én is egyet értek, pont ugyanezt éreztem én is. A szinkron szerintem jó, sokkal rosszabbra számítottam.
A legnagyobb szívfájdalmam viszont Han halála, amihez kellett nem kevés idő, hogy feldolgozzam.
A lényeg, hogy magyarázkodós és tömör, meg kell emészteni. De nekem tetszett, annak ellenére, hogy más volt.
Így 3. Nézés után már némileg lehiggadtam, már csak a színésszel van bajom, mivel eleve ellenszenves, de karakter fejlődés szempontjából már nincs bajom a kamaszos vagdalózással, max az ábrázolása. Han-t tulajdonképpen nem láttuk meghalni, csak leesik... Mondjuk elégge valószínű, hogy meghalt...
Az említett politikai háttérüzeneteket még mindig nagyon érzem, + ami nem tetszik, hogy van illetve volt a köztársaság, van az első rend, és az ellenállás... Viszont nem igen értelmezhető számomra, hogy a köztársaság és az ellenállás milyen politikai kapcsolatban állnak egymással...
Persze, hogy lezáratlan a történet, mivel jön még 2 rész...
+2 spin off
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!