Van még más is így, hogy egy nagyon kicsit sem érdekli a Star Wars 7?
Meglepődve látom, hogy az első napokban szinte félóránként játsszák majd a mozik. Én még nem nagyon emlékszem ilyen szintű őrületre a mozikban.
Nem vetem meg a filmet, sem a rajongóit - egyszerűen csak engem nem érdekel. Kb. egyedül azt a 90es évek-beli verziót láttam, s azzal úgy be is teltem.
Ti hogy vagytok ezzel?
23f
én úgy vagyok vele, h majd belenézek aztán ha unom simán kinyomom egy óra után. Nem vagyok sw-s, a régieket sem láttam, de a hype miatt belecsekkolok, lehet egy jó kis blockbusternek is felfogni.
persze nem moziba megyek hanem beszerzem egyéb módon:)
12-es: És az miért baj, ha nem tudod miről fog szólni? Annál nagyobbat üt a film, minél kevesebbet tudsz róla... Én sajnos nagyon spoileres voltam, nem ért nagy meglepetés a moziban, de imádtam a filmet :D
"a nő meg a fekete férfi színész egyszerűen nem fogott meg" Kezdetben engem sem, aztán a moziban kiderült, hogy nagyon jól működik együtt a páros, gyakorlatilag tökéletes volt a casting
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!