Miért ilyen öreg mindenki a Harry Potterben?
Szerintem egyáltalán nem néznek ki öregnek. Ron anyját max 50-nek nézném (igazából annyi is volt az első rész idején), és ha belegondolsz, hogy Bill, aki a Gringottsban dolgozik mennyi idős lehet (biztos, hogy 20+), és akkor már valós érték is az 50.
Dudley szintén 16-17 körüli, Dursleyék is 50-nek tűnnek nekem, max +5 év, az meg még lehetséges, hogy 37-8 évesen alapít családot.
Sirius meg Lupin pedig nem öregek egyáltalán, talán az arcszőrzet miatt tűnhet úgy neked.
Persze ez viszonyítás kérdése, más filmekben biztos, hogy hasonló korú szerepeket fiatalabb színészek játszanak.
Nem feltétlen...
Siriust értem, ő örüljöün, hogy az Azkabanban nem halt meg - le is írja a könyv, mennyit öregedett külsőre az alatt a 12 év alatt.
Harry szülei - de főleg az anyja - valóban idősebbnek tűnnek, mint kéne.
Remus a farkaskór miatt nem fiatalos kinézetű, Mollyék pedig egyébként is idősek (relatíve).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!