Azt észrevettétek hogy a Harry Potterben benne van Galadriel úrnő?
Figyelt kérdés
Amikor Piton emlékeit játszák a filmben,és beosztják Lilyt akkor kezet fog James-el utána mutatják a csalódott Pitont és mögötte a tanári asztalnál lehet látni Galadriel úrnőt.El van mósódva de rendesen ki lehet venni!#film #Harry Potter #észrevétel #Perselus Piton #A Gyűrűk Ura #James Potter #Lily Potter #Galadriel úrnő
2015. nov. 7. 11:56
2/9 A kérdező kommentje:
nézd meg írd be a youtube-ba hogy piton emlékei!
2015. nov. 7. 12:08
3/9 anonim válasza:
Húha, egy elmosódott arc és egy hasonló paróka, és rögtön ő az!
4/9 anonim válasza:
"nézd meg írd be a youtube-ba hogy piton emlékei!"
Eszembe sincs. Nem érdekel.
De ugye tudod, hogy Galadriel űrnő egy karakter a Gy.U.-ban, így nem lehet benne a Harry Potterben, legfeljeb a karaktert megformáló színésznő?
5/9 A kérdező kommentje:
Igen tudom és mindkettő film és könyv nagy rajongója és szakértője vagyok!Amúgy szerintem nézd meg mert tényleg hasonlít!
2015. nov. 8. 23:14
7/9 A kérdező kommentje:
Tessék nem lehet normálisan válaszolni?
2015. nov. 21. 10:46
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2015. dec. 21. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!