Szerintetek melyik jobb sorozat odaát vagy trónok harca? (olyan írjon aki látta mindkettőt)
ez nagyon nehéz kérdés, de ha nagyon választani kell, akkor az Odaátot mondanám, szerencsére nézhetem egyszerre mindkettőt :D
egyébként összehasonlítani őket, a Trónok harca egy 18-as politikai dráma a középkorból, az Odaát meg inkább a családi drámáról szól, sok-sok természetfelettivel vegyítve.
de én a karakterek miatt mégis az Odaátot mondanám jobbnak, valahogy több karakter tudott a szívemhez nőni, szinte a főszereplők közül nincs olyan, akit utálok, míg a Trónok harcában zsák számra, sőt, a Trónok harcában Tyrion az egyetlen karakter számomra, akitől nem kaparom a falat. De mégis nézem, mert maga a történet nagyszabású és fenn tudja tartani az érdeklődést, az Odaátnak pont itt vannak gyenge pontjai, de ne feledjük el, hogy az Odaát már dupla annyi idős, mint a Trónok harca, ráadásul minden évada dupla annyi résszel is kóperál.
ennek ellenére mindkettő sorozatot bírom és nézem :D
Ahjj tudod milyen szemétség ilyet kérdezni?:DD
Mind a kettőt imádom, egyszerűen fantasztikusak, mind a színészi alakítások, a történetvezetés, a díszlet és az egyéb technikai megoldások is, de az előbbiekhez eltérve, én mégis a Trónok Harcát mondanám. Annak van valami olyan mögöttes tartalma, ami többé teszi az egészet, és bár sokan mondják túl van hypeolva, szerintem megérthető miért.
Ugyanakkor az Odaát is fantasztikus, a szívemhez nőtt a sorozat, és bár néha kicsit unalmasnak találom (khm...talán nem kéne egy nap/fél évad, évad ütemben haladni...), szerintem megérdemelne jóval nagyobb felhangot is:))
Szóval a válaszom: A Trónok Harca szerintem jobb sorozat, viszont az Odaátot én jobban szeretem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!